Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drivere placa video la un laptop vechi

scorpionu1

Postări Recomandate

Am un laptop ibm think pad 600 cu windows 2000 pe el si nu reusesc sa-i dau de cap cu driverele la placa video. Imi merge fifa98 totusi, dar la versiunea drivereul de la placa video imi scrie necunoscut. Procesor 233mhz, 160 ram, placa video 2mb ram, hard 5gb :)) acestea sunt componentele. As vrea doar sa stiu daca pot sa il fac sa ruleze filmele pe el, acum merg dar se vad mai mult in poze, sunetul merge bine, la imagine e problema.Ceva solutii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scorpionu1

7

• FLORIN IORDACHE

3

• iod2

2

• mastodontu

1

Top autori în acest subiect

deci nu mai are rost sa ma chinui degeaba. oricum am vrut sa-l fac din lipsa de ocupatie, nu ca m-as folosi in mod special de el ;))Multumesc frumos de informatii.

Link spre comentariu

Va salut ! Pai ca sa mai o lungim este vb de un laptop pentium 1.

Parerea mea este ca nu prea mai aveti ce face cu acest laptop,ma refer ca nu prea puteti sa va uitati la filme si nici sa jucati jocuri mari,de exemplu puteti sa jucati mario,hercules,aladin etc... jocuri ff mici .

Acest laptop este bun numai sa-l folositi numai pentru mizica si pentru scris in word sau in paint. :da

Iar pentru drivere puteti sa incercati pe acest linck : http://www-947.ibm.com/support/entry/portal/overview .

Succes !!

Link spre comentariu

Am aruncat o privire scurta pe acel site, dar nu am gasit mai nimic. Sa fiu mai exact placa video se numeste "neomagic 128XD" . Oricum daca nu sunt sanse sa imi mearga cursiv filmul nu ma mai chinui sa ii caut driverele...

Link spre comentariu

cred ca pentium 2. 1 este pana la 166 si apoi e pentium la 200Mhz dupa care a aparut 2

Da asa sa zice ca este un pentium 2,dar este un pentrum 2 tras tare de tar,ce sa mai zic de un procesor de 266 mhz sau de unul de 400 mhz,astea inseamna ca sunt pentium 5 . :rade: :ras:
Link spre comentariu

nu cred ca merita. acolo trebuie si memorie ram si un hdd. pune-i cruce si gata, am avut si eu un thinkpad si l-am dezmembrat pt piese, de exemplu invertorul s-a potrivit la un netbook care avea il avea ars.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări