Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

retea wireless pe 150-200 m

scorpionu1

Postări Recomandate

As dori sa pot da internet unui vecin aflat la aproximativ 200 de metri pe aceeasi strada. Ce router mi-ar fi util? Iar la PC-ul care primeste semnal wireless e de ajuns un stick tp-link 321g?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

• scorpionu1

4

• oasisone

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

iar un stick tp-link 321g ar fi de ajuns la cel care primeste internetul? acesta il detin acum. doar routerul trebuie sa il cumpar. Vedere directa pot zice ca este, dar mai sunt ceva copaci...care ar putea impiedica semnalul :-s

Link spre comentariu

sa folosesc antene unidirectionale? exista o limita maxima a lungimii firului de la antena la router? ma gandesc ca cu cat e mai mult pierde din semnal ... parerea mea. asa e?

Link spre comentariu

pentru 200m nu ai nevoie de directivitate. cand stai la cate o terasa la o bere si cu telefonul prinzi o gramada AP-uri care sunt la distante destul de mari cum e?antena aia vine cu firul ei. e calculat pentru pierderi minime.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări