Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare nokia 2730 classic

scorpionu1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scorpionu1

19

• Mihai85

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ma gandeam ca lucrati in domeniu si imi puteati oferi un pret informativ. oricum o sa merg la service sa vad exact cat face....doar vroiam sa imi fac o idee.

Link spre comentariu

N-am avut ce face astazi si am vrut sa imi repar un incarcator de masina pentru acest telefon. Si am "reusit" sa stric telefonul. Acum nu mai incarca, merge normal, doar ca nu mai incarca....s-a ars ceva in el probabil. se poate repara?

Link spre comentariu

Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.F200-este

post-11276-139829454819_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.

hmmm, cred ca mai bine apelez la un service :d costa mult oare ?
Link spre comentariu

Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.F200-este

se gaseste sa cumpar siguranta ? :d sau o pot lua de la alt model de telefon?
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări