scorpionu1 Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Ehee, am reusit asa cu ppm-ul de la 10.45 si restu de la 10.47. Are limba romana din nou pe el !!! Multumesc mult de tot!! Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Si decodatul prin brute force in jur de cati roni ma costa? 25-30? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Întrebarea aceasta o adresezi celui de la service-ul la care (dacă) o să apelezi. Preţurile diferă de la "tarabă" la "tarabă"... Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2012 ma gandeam ca lucrati in domeniu si imi puteati oferi un pret informativ. oricum o sa merg la service sa vad exact cat face....doar vroiam sa imi fac o idee. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 N-am avut ce face astazi si am vrut sa imi repar un incarcator de masina pentru acest telefon. Si am "reusit" sa stric telefonul. Acum nu mai incarca, merge normal, doar ca nu mai incarca....s-a ars ceva in el probabil. se poate repara? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 probabil s-a ars siguranta fuzibila de pe incarcare. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 probabil s-a ars siguranta fuzibila de pe incarcare.se repara doar la service? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.F200-este Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.hmmm, cred ca mai bine apelez la un service costa mult oare ? Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Daca ai un letcon bun ,flux, penseta, indemanare poti sa o schimbi sau sa o strapezi cu mentiunea ca daca o strapezi o sa pice altceva la urmatoarele experiente de acest fel.F200-este se gaseste sa cumpar siguranta ? sau o pot lua de la alt model de telefon? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 o poti lua de pe alte placi defecte. masoar-o mai intai. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 o poti lua de pe alte placi defecte. masoar-o mai intai.Multumesc frumos de informatii! Stima. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 am intrebat la toate service-urile si nu decodeaza acest model prin brute force. stie cineva unde se decodeaza prin aceasta metoda? Link spre comentariu
Vizitator mma Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Daca ai Hash citit ti-l fac eu prin Bruteforce. Link spre comentariu
scorpionu1 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Daca ai Hash citit ti-l fac eu prin Bruteforce.nu stiu ce e Hash :( daca imi poti explica mai multe.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum