Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare nokia 2730 classic

scorpionu1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scorpionu1

19

• Mihai85

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc mult de informatii. As mai avea o intrebare: am instalat o versiune noua de soft pe el care nu are limba romana. Ideea e ca vreau sa il dau cuiva pe telefon si i-ar fi mai de folos limba romana pe el, de aceea vreau sa il si decodez.... Pot sa bag cumva limba romana? am incercat sa instalez o alta versiune decat ultima aparauta (care avea si limba romana) si nu ma lasa sa o instalez daca e mai veche decat cea prezenta in telefon.Nu stiu daca am fost destul de explicit.... :-s

Link spre comentariu

Da, se poate cu ajutorul unui cablu de date şi cu phoenix crack(găseşti pe "gogu" o grămadă de tutoriale).Dacă nu ai experientă în domeniu... mai bine apelează la un centru de reparaţii, decât să plângi mai târziu.P.S. La nokia BB5 nu se face downgrade(fară cunoştinţe şi scule), se strică securitatea iremediabil.

Link spre comentariu

Ok multumesc frumos, imediat ma pun sa caut poate rezolv. Te mai deranjez cu o problema: De ce la unele programe/aplicatii imi da certificat expirat, pe un telefon nokia 5800 xpress music, ii pot face ceva? Si exista posibilitatea de a citi pdf-uri de 9-10 mb? pana acum doar cele de 1-2 mb mi le ia...la restu se inchide automat.

Link spre comentariu

Am descarcat si phonix, dar degeaba, il aveam si in pc. Ultima data cand am facut update la soft a fost cu JAF.1.98.62 .Acum l-am instalat din nou si cum fac sa bag limba romana pe telefon? Sau daca vrei sa imi explici cu phonix cum se face

Link spre comentariu

Trebuie să meargă.. Oricum rişti mai mult dacă-l scrii full cu 10.45 fără să ai backup la certificate. În caz că ceva nu este în regulă îi pui înapoi PPM de 10.47.P.S. Scrie doar PPM-ul de 10.45 cum ţi-am zis.Baftă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări