iod2 Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 sa traiti, stie cineva ce este acest integrat?pe net nu gasesc nimic. pe el scrie 44BM Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 daca vreti sa fiti ajutat , atunci trebuie sa postati informatii suplimentare , anume...numar de pini , capsula , lungime x latime , eventual o poza lizibila cu infractorul ...! Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 este capsula SO8 poza acum nu pot Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Hai s'o luam invers:de unde ... provine ? Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 este pe placa de la un display de la un motoscuter piagio, si sa corodat pini ca a intrat apa in el Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 cred ca am rezolvato, sub denumirea asta am descifat ce scrie si am gasit 2951 http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... Xtvstx.pdf Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 LE...dupa cum ziceam , in lipsa informatiilor complete furnizate de dl iod2 si in lipsa pozelor , eu as fi opinat asa...din avion , cum ca este mic38c44bm ...! acum , dupa ce domnia sa a comunicat ca pe integrat scrie si 2951 , situatia se schimba radical , iar presupunerea mea se poate dovedi incorecta...! avind in vedere ca eu nu pot sterge mesajul , rog un onorabil domn moderator sa-mi stearga acest mesaj , care a devenit redundant , insa nu din cauza mea...! Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 are sigla de SEMTECH si 44BM si dedesubt scrie 2951 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum