Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 statii emisie - receptie

slashlinux

Postări Recomandate

Salut,Sunt incepator in electronica, as vrea sa construiesc 2 statii in genul de mai jos.. Conditii: emisie, receptie, microfon , difuzor fara display si daca se poate cu buton de frecventa.Daca aveti ceva scheme v-as fi recunoscator.Mi s-a dat un proiect la facultate si chiar este interesant.Va multumesc mult

post-44320-139829453416_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slashlinux

5

• yo9hnf

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mai bine abordai "redresorul monofazat" :da ...glumesc. Incearca sa gasesti alt proiect deoarece acesta este unul foarte complicat (chiar si atunci cand ai cunostintele necesare). Daca totusi vrei sa faci acest proiect, cauta module rx/tx dedicate.

Link spre comentariu

Salut,Multumesc Mircel, nu cred ca o sa ma descurc cu schema asta, nu stiu sa o citesc :d.Scheme mai usoare cu leduri , cu jocuri de lumini aveti careva? cu putine piese ..?Merci :cry:

Link spre comentariu

Scheme mai usoare cu leduri , cu jocuri de lumini aveti careva? cu putine piese ..?

Este un topic la sectiunea asta exact cu asa ceva: viewtopic.php?f=66&t=73519Vezi si alte topicuri de la incepatori, ai foarte multe de invatat de pe aici.PS: eu zic sa faci clasicul "led flasher" (doua leduri care se aprind intermitent).Multa bafta !
Link spre comentariu

Merci mult de tot :da sper sa invat cat mai multe....Dar inca o chestie, eu nu stiu sa masor o piesa, cum imi dau seama daca este arsa sau e buna?Care sunt valorile unei piese arse? am un mic aparat de masura acasa dar are mai multe chestii pe el de masurat..Multumesc

Link spre comentariu

Salut,Da-mi un link te rog de unde sa incep sa caut,apoi as vrea sa stiu daca exista vreun tutorial sau carte in care explica ce face fiecare piesa si unde ar trebui sa fie plasata in functie de proiectul pe care il vrei sa il faci.merci mult pentru tot

Link spre comentariu

Salut,Am gasit o schema cu leduri, dar credeti ca o sa gasesc vreun oscilator 555 pe piata?Inca ceva :C1, C2 si C3 sunt condensatori nu ?VR1 ?Multumesc mult

post-44320-139829453871_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări