Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

constructie incinta pentru difuzor necunoscut

Boxeru11

Postări Recomandate

Buna ziua !

As vrea sa construies si eu o incinta pentru un difuzor de bas, dar care din pacate arata bine dar este no-name...adica nare nici un apitipild nimic pe el , cel care mi la dat(free) a zis ca este scos de pe o masina din olanda etc...da eu zic ca ii chinezesc, orcum am nevoie de el doar pentru spoturi publicitare si putina muzica la un bicibar ...Momentan am doar basul o sa revin si cu niste tentative de inalte si medi.... Difuzoru cred ca este de 25de cm..

http://imageshack.us/g/442/dsc00085czg.jpg/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

3

• Boxeru11

2

• ahegyes

1

• oaki

1

Top autori în acest subiect

Fara parametrii difuzorului......NUSingura solutie e sa masori parametrii si apoi sa calculezi cutia pt difuzor.Cum se masoara parametrii.....este o sectiune dedicata aceste probleme.Succes.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut am scris aici pentru a nu mai deschide alt topic cam cum ar arata o incinta ideala pentru un dibeisi de 12(modelul cu membrana de carton si suspensie de spuma galbena?? stie careva vreun program simulator de incinte ?dar nu acela pe care il stiu toti in care bagi parametri difului si iti da niste dimensiuni as vrea ceva unde sa le si pot vedea sau desena .deocamdata aceste difuri stau montate in 2 incinte de 80 cm inaltime pe 40 latime si 30 adancime difuzorul este completat de 2 twetere piezo inseriate de cate 100w fiecare plus un condensator mic de filtraj pentru a nu baga bas in twetere deci cam ce incinta imi recomandati ?? inclin spre una inchisa dar nici ventilata nui rau

Link spre comentariu

nimeni nu are rvaeo idee? stiu ca nu prae sunt date despre acest dif tot ce stiu e asta :e de 12 pe 4 ohmi impins de 200w are 95db as vrea ceva date despre creearea unor noi cutii

Link spre comentariu

ma gandeam ca poate a facut cineva cu astfel de difuzoare sau sa imi dea dimensiunile unor boxe facute de fabrica cu difuzoare dibeisi de 12 stiu ca nu se poate calcula incinta fara toti parametri difului :somn:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări