jonny_ryc Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 detin aest casetofon jvc auto cu urmatorul defect; se alimenteaza totul ok dar apare pe displey warning, chec waire, then reset, asa ceva apare mereu, nu intra in modul de radio sau cd, daca introduc un cd il accepta ,dau eject il scoate deci raspunde la comenzi, am facut o inspectie vizuala ddar nimic, nu stiu ce sa zic banuiesc un integrat ceva,dar nu stiu ce sa zic nu am nici schema acestui casetofon,daca ma puteti ajuta cumva cu vreun sfat, o scchema ceva, ati mai intalnit defectul acesta? mentionez ca sursa e buna ,finalul la fel , am verificat firele tot, un ajutor ar fi foarte bun! multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Schema mai ...greu; nu imposibil! Sigur ati alimentat corect aparatul?!?! Normal ar trebui sa aiba doua fire de plus,dar sant si exceptii cu ...trei!! Ar trebui totusi,daca se poate ,sa scoateti finalul audio afara si sa incercati fara el. Apoi ceva legat de ...memoria procesorului sau lipsa vreo tensiune de 3,3-5v pe alimentarea procesorului.E destul de greu,daca nu dati macar ceva detalii despre componente(procesor,final audio,etc)! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Poate un rescris de dump ar ajuta.interesanta manifestare.Reset nu are? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 are reset dar degeaba ,nimic, partea grea e ca nu am schema acestui model , final audio nu cred ca are legatura cu aceasta manifestare , mai degraba cu alimentarea eu nu am mufa originala la el ,si l-am pus pe masina mea unde am un kenwood cu o mufa identica care se nimereste perfect pe jvc, acum am dat com de mufa ptr jvc ,sa vad daca mai apare mesajul asta si cu aceasta mufa, banui si eu tot ceva de alimentare ,mai ales ca apare pe ecran chec waire cam asa ceva nu stiu exact ,dar cred ca inseamna verificare cabluri!,am sa revin in doua zile sa vad daca face la fel,si cu mufa asta noua comandata, multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Atunci e clar !!!!! Nu vreau sa va sperii,dar sa speram ca nu s-a defectat ceva in aparat !!! Mufele,potrivesc intr-adevar,dar FIZIC doar; legaturile (+,- dif,etc)sant suta la suta diferite !!! Cu asta trebuia sa incepeti: nu aveti mufa originala a aparatului !!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Am la reparat un KD-R321 la care mufa este perfect identica cu cea de kenwood.Banuiesc ca si la asta este aceeasi mufa. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 mufa originala nu o am dar am facut azi comanda si maine cred ca ajunge! am sa revin cu rezultatul! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 dar apare pe displey warning, chec waire, then reset, asa ceva apare mereu, nu intra in modul de radio sau cd,... exact asa se intimpla atunci cind mare parte din generatiile noi de absolventi romani , de orice nivel , stapinesc doar limba romana ...si , adeseori , nici pe aceea cum trebuie...!pe scurt , mesajul... WARNING , CHECK WIRES , THEN RESET ...! spune destul de clar ...ATENTIE , VERIFICATI FIRELE --- AKA ORDINEA FIRELOR CE APARTIN CUPLEI DE ALIMENTARE ESTE EVIDENT GRESITA IN ACEST MOMENT ... --- , iar dupa ce montati firele in ordinea corecta , DATI RESET, tovarasu`...! finalii de aaf moderni contin si un pin de diagnoza , care dialogheaza cu procesorul aparatului , iar la aparitia unei stari conflictuale grave , imediat se afiseaza pe display un MESAJ DE EROARE , prin care utilizatorul aparatului este avertizat ca virgula ceva nu e in regula...! pina la eliminarea situatiei conflictuale , aparatul nu va executa comenzile obisnuite...desigur...!potrivirea unei cuple la o scula auto oarecare presupune 2 pasi mari si lati...1-- potrivirea dpv mecanic2-- potrivirea dpv electricuna fara alta inseamna aparat defectat , mai mult sau mai putin remediabil...! sa speram ca n-ati prajit ceva prea rau prin aparat... Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 am inteles asta de la inceput ca este ceva legat de fire ,alimentare tovarasu! mi-am dat seama de reset ,si ca e ceva legat de alimentare ,dar am intrebat poate s-a mai intalnit cineva cu acest defect ca sa-i zic asa, de acea am facut comanda de aceasta cupla originala ,de prajit nu cred ca s-a prajit ceva prin el ,deoarece au o anumita protectie ca sa-i spun asa, iar de absolventii noi stati linistit ca stapanesc cat de cat bine engleza, am inteles mesajul afisat ca este vb de verificarea firelor,de dat reset, dar m-am gandit sa nu fie de alta natura defectul ,de acea am facut apel la o parere din partea dvs! oricum multam de sfat! Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 am unul la reparat cat de cat identic,model KD-R45,acelasi mesaj apare afisat pe display,dupa cateva verificari am constatat ca ar fi defect un ic. (TEF6614T-S4),dupa 2,3 minute incepe sa se incalzeasca puternic (frige),curios e ca a mai facut o data figura asta cu mesajul si sa rezolvat printr-un reset Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 @ domnul zvasile...!defectarea acestui integrat smd este extrem de des intilnita la cd-urile auto moderne marca jvc sau kenwood , asa ca , vestea extrem de trista pentru posesorii de aparate cu car-radio-tuner-ul dedicat tef6614 este ca ...INTEGRATUL ACESTA CRAPA PE BANDA RULANTA...! din pacate , este un defect tipic, cauzat de proasta proiectare a aparatelor... Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 adevarul este ca nxptef6614t/s4 este defect ,se incinge foarte puternic friige,dar ce putem face l-am dat jos dar problema acest smd are vreun inlocuitor ,sau se gaseste piesa asta pe vreun site de electronica ,ma indoiesc sa fie vreun echivalent la acest integrat! multumesc! Link spre comentariu
adrianvmx Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Chiar nu se gaseste la pret rezonabil acest circuit tef-6614 si au am mare nevoie de el. Link spre comentariu
doru700 Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 este 24c02 si se gaseste si foarte ieftin Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Grija mare.Sunt total altceva cele doua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum