Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa alimentare calculator

vanila

Postări Recomandate

multumesc de sfat,dar nu am tupeu sa fac asta pana nu stiu exact unde sa pun si ce tensiune.nu vreau sa risc ca alta placa nu mi permit si nici sa cumpar piese.cand voi stii exact ce trebuie abia atunci voi testa.deocamdata nu stiu cum vin tensiunile la acea mufa pe placa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

13

• DonNCSS

5

• leoncris

4

• yo9hnf

3

Top autori în acest subiect

multumesc de informatie,dar cel mai bine e sa ai lucrul tau.asa ca fara graba voi astepta pana mi se va ivi ocazia sa fac rost de sursa.cand ai lucrul tau e altceva...

Link spre comentariu

Mai repede ai aduna niste bani+il vinzi pe asta la care te lupti sa-i pui o sursa si faci altu' mai bun decat asta si in buget redus.O configuratie de buget:-CPU APU AMD Llano A6 X4 3670K 2.7ghz,4mb cache,sk FM1;469,99Lei-Placa de baza Gigabyte GA-A75-D3H, Socket FM1; 374.99Lei -Kit Dual Channel Kingston 4GB (2 x 2048 MB), DDR3, 1333MHz, ValueRam;119.99Lei -HDD Seagate 250GB, 7200rpm, 16MB, SATA 3;304.99Lei -DVD Writer Asus DRW-24B5ST/BLK/B/AS, Negru, Bulk, SATA;79.99Lei -Sursa Raidmax 500W, 8cm fan, Retail;114.99Lei -Carcasa Spire CoolBox F8, fara sursa, Neagra;69.99 Lei Total:1534.93lei;Nu-i mult pentru o asa configuratie,buna si pentru HTPC,dar si pt gaming pentru ca are cpu chipset video hd6500. :da Deci mai putina cola si shaorma inseamna mai multi bani pt pc(fara suparare,e o figura de stil) icon_jook .

Link spre comentariu

"apropo de legatura. de ce doua la +12? ce alimenteaza doua de +12?"- Daca privesti foto postata (ATX 12V conector) vei observa ca "firele" sunt dublate pentru a suporta curentul consumat . 2 galbene (+12V) si 2 negre (masa).

Link spre comentariu

Deci o data placa aia are chipset nvidia nforce 2 ,deci mai mult ca sigur e pe socket A.Iar tu ai un procesor athlon(barton sau troughbred)sau un sempron(barton) nu-i asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări