Vizitator munteanbogdan Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 salutdoresc sa imi fac semnalizare gen americatrag fire de la pozitie si le pun pe becul de semnalizare ii pun o dioda pentru a lasa curentul sa treaca doar in sensul pozitie->semnalizarece rezistenta am nevoie ca becul sa mi se aprinda la o intensitate de aproximativ 30%.....becul e de 12v-21w Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Pune 4 becuri de 12v/5W legate in paralel(pe stanga) si 4 becuri de 12v/5W legate tot in paralel(pe dreapta) si asta-i tot. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Si daca leaga asa ce obtine?La ce vrei tu situatia este astfel:Pe pozitie becul este alimentat cu 5V iar cand primeste comanda de semnalizare o primeste cu 12V ,trebuie sa faci o comanda electronica ,asa cu rez apar complicatii datorita gabaritului si efectului Joule. Link spre comentariu
Vizitator cristinuz Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Poti pune un bec cu dublu filament 5w/21w cum e la stop pozitie5w si frana 21w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum