H Robert Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Am vrut sa reinstalez astazi windowsu si imi da acesta eroare RUN CHKDSK/F,i-am dat sa ruleze dar degeaba. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Va salut ! 1 : Ce wind......aveti dvs, 2 : In ce format este formatat hdd-ul,adica in fat 32 sau in ntfs ??? Astept ! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Am acum pe el windows xp sp3 si tot pe acesta vreau sa-l reinstalez,formatul este ntfs. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Clar ai bad-uri pe partitia in cauza.. sau defecte de geometrie.. Incearca o formatare din DOS Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Dar apropo daca vreti sa o stergeti sau sa o formatati partitia F merge sau nici nu ati incercat ???? Astept !! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Ai boot-at de pe discul de instalare sau ai inceput instalarea din windows?Detaliaza exact pasii ce-i faci in special ce se intampla inainte de a apare aceasta problema.Daca ai inceput din windows incearca sa faci instalarea cu boot de pe cd.Daca tot nu merge,sterge si fa din nou partitia pe care instalezi windows. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Am boot-at un cd si de pe el am instalat windowsul, i-am dat sa se instaleze normala prin restar pc...etc,incepe sa se copieze date de pe cd si la un moment data imi apare asta , aveam inainte 3 partitii si am facut doar 2 si la instalare windosu si-a mai alocat in Partitia F 8 MB dar nu apare in My Computer, de reformatat partia in care am sistemul de operare nu stiu decat atunci cand reistalez windowsu sa formatez dar nu pot ca imi apare acesta eroare. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Buna seara ! Am o intrebare cate placute de ram aveti dvs in pc-u ?Daca aveti doua placute ram,ar fi bine sa incercati numai cu cate una,adica odata cu una si odata cu una.Astept !!! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Am incercat cu fiecare pe rand tot degeaba am 2 placute ram. Link spre comentariu
Ionut Pavel Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Era de ajuns o simpla cautare pe Google, http://support.microsoft.com/kb/324103/ro In principiu nu cred ca e de la virusi. Ceva probleme cu hard-ul cred ca ar fi. Incercati o formatare generala a hard disk-ului, pe un alt PC. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Nu stiu sa-l reformatez doar atunci cand instalez windowsu alta metoda nu stiu. Link spre comentariu
Ionut Pavel Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Pai daca eroarea apare dupa ce loader-ul s-a incarcat in RAM si apoi incepe sa verifice disk-ul, as tinde sa cred ca e ceva legat de hardware, sau de un driver (ati mai folosit acel CD de instalare ?). Daca e problema hardware poate sa fie efectiv de la ansamblul disk-ului, sau de la sectiunea de boot (corupta). Singura metoda prin care acest lucru poate fi verificat, este de a extrage disk-ul din PC-ul dumneavoastra si atasarea acestuia la un PC functional. Pentru a verifica si formata un disk din Windows se efectueaza urmatoarele operatii:Start -> Run; tastati "compmgmt.msc" (fara ghilimele); Din fereastra aparuta se selecteaza "Disk Management". DAca dispozitivul nu apare in lista de disk-uri, inseama ca acesta nu este detectat de PC (99% problema hard), daca disk-ul este detectat, se pot accesa o serie de operatiuni pe el cu click dreapta (printre care si format). Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 ai dreptate ionut, insa din meniu (click dreapta-format), ai posibilitatea de a face o formatare obisnuita, pe care a spus si robert mai sus ca a facut-o din meniul de boot.Ionut, fa-ti un live-cd (hiren's boot cd, este un soft free) si lanseaza aplicatia in ms-dos si fa o formatare low. pentru asta, ai mai multe soft-uri pe cd.Daca ai rabdare, iti recomand sa faci si un surface test al hdd pentru a identifica si ulterior repara bad-urile.Eroarea (blue-screen) poate fi datorata unui bad pe hdd.mult succes ! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 Astazi am reusit sa reinstalez windows-ul am boot-at vreo 5 cd cu windows pana am gasit unul care sa nu mai apara eroarea,am formatat tot hdd am refacut partiile am reinstalat windows-ul si pare totul perfect, posibil sa fi fost windows-ul de pe cd-uri de vina si nu hdd meu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum