Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipire banda display LG U8330

Marius84

Postări Recomandate

La display-ul asta, banda este mai ciudata, in sensul ca este lipita pe sticla. Am gasit, culmea, banda, am indepartat banda veche de pe sticla, se vad contactele pe sticla, dar nu stiu cum sa lipesc noua banda pe sticla display-ului. Am alt telefon, dar sunt curios cum se face. Pe banda noua, in zona contactelor se observa o substanta aplicata, nici subtire, nici groasa. Oare pun banda pe display, aliniez microcontactele si presez cu ansa pistolului de lipit?Ma gandesc ca poate se topeste substanta si se realizeaza contactul dintre sticla si cupru.Pareri? Va roooog...Atasez foto.

post-32876-139829453238_thumb.jpg

post-32876-139829453253_thumb.jpg

post-32876-139829453262_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

1

• Marius84

1

• AndreiIr

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

wally_gatter

eu am lipit asa ceva.. incearca cu aer cald.. sau daca nu ai asa ceva si spui ca pe banda se afla substanta respectiva potriveste contactele , pune o tabla de 1mm groasa peste toata banda in zona contactelor si incalzeste-o dar cu simt..asa se face lipirea mai bruta unde e necesara statia cu aer cald si nu ai :rade: .. daca nu reusesti , pune picatura sau poxipol si acolo lelipesti pe veci , atentie sa pui cu un varf de ac de seringa doar intre contacte si pe urma presezi cateva minute . Sper sa-ti fie de folos vreunul din sfaturi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări