Marius84 Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 La display-ul asta, banda este mai ciudata, in sensul ca este lipita pe sticla. Am gasit, culmea, banda, am indepartat banda veche de pe sticla, se vad contactele pe sticla, dar nu stiu cum sa lipesc noua banda pe sticla display-ului. Am alt telefon, dar sunt curios cum se face. Pe banda noua, in zona contactelor se observa o substanta aplicata, nici subtire, nici groasa. Oare pun banda pe display, aliniez microcontactele si presez cu ansa pistolului de lipit?Ma gandesc ca poate se topeste substanta si se realizeaza contactul dintre sticla si cupru.Pareri? Va roooog...Atasez foto. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Nu se poate lipi fara solutii speciale .Pasta cu care se lipeste , nu se gaseste de cumparat .Folia se schimba odata cu displayul la modelul asta . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 eu am lipit asa ceva.. incearca cu aer cald.. sau daca nu ai asa ceva si spui ca pe banda se afla substanta respectiva potriveste contactele , pune o tabla de 1mm groasa peste toata banda in zona contactelor si incalzeste-o dar cu simt..asa se face lipirea mai bruta unde e necesara statia cu aer cald si nu ai .. daca nu reusesti , pune picatura sau poxipol si acolo lelipesti pe veci , atentie sa pui cu un varf de ac de seringa doar intre contacte si pe urma presezi cateva minute . Sper sa-ti fie de folos vreunul din sfaturi Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Folia se schimba odata cu displayul la modelul asta . Subscriu şi eu ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum