dragon82 Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Salutare! Cine cunoaste aceste difuzoare,sunt Sansui sau imitatii? Merci! http://www.okazii.ro/sisteme-audio/difuzoare/difuzoare-sansui-vintage-nos-model-w-281-raritati-a114881155 Link spre comentariu
zal Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Sînt originale, caracteristicile însă... la noroc. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2012 Mda,insa daca as gasi un indiciu din ce incinte provin,poate as gasi si ceva caracteristici,precum si vechimea lor. Alea din poza par reconditionate sau mi se pare mie ca au suspensia schimbata si sunt mai "poleite" in ciuda descrierii de "noi"? M-ar interesa sa fac din ele niste monitoare,cuplate cu ceva tot ieftin,de la RFT, http://www.okazii.ro/sisteme-audio/difuzoare/difuzor-driver-rft-l9821-b-a114046053 filtrate cu http://www.okazii.ro/casti/altele/filtre-driver-40w-rms-4-ohm-set-2-buc--a52669630 insa as scoate atenuarea aia,ca sa pot aduce pe aceeasi linie acel Sansui cu RFT-ul,sau cel putin sa vad daca ar trebui atenuat,macar blind test,in lipsa caracteristicilor Sansui...si sa fac un filtru separat pentru Sansui si sa le tai undeva de unde taie acel filtru,sau sa las Sansui-urile libere fara filtrare. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Nu văd nici o urmă de şurub pe şasiu, iar praful e depus în poziţia în care au stat difurile. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 1 - filtrele din link sunt doar pt. inalte. Ce te faci cu basul? nu il filtrezi?2 - filtrele se calculeaza si se executa individual in fiecare caz in parte dupa caracteristicile cutiei, difuzoarelor, etc... Daca le imperechezi asa, una de aici, alta de dincolo o sa iasa o porcarie care poate sa fie si periculoasa pe alocuri. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Stiu ca sunt pt inalte,dar asta e intrebarea,daca nu cunosc caracteristicile la acele woofere Sansui-deja le-am comandat-cum sa fac un filtru?Le-as taia de unde pleaca inaltele,avand in vedere ca e vorba de 2 cai,monitoare,un woofer Sansui + un tweeter RFT.Asta in cazul in care Sansui urca pana la 2500Hz,de unde taie filtrul inaltelor,daca nu fac un filtru la ambele,inalte si bass.Pentru asta am intrebat daca stie cineva de ele.Si poate fac si un filtru... Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Nu văd nici o urmă de şurub pe şasiu, iar praful e depus în poziţia în care au stat difurile.Pai acolo in anunt se specifica ca sunt noi nefolosite deasta nu au urma de la suruburi. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Noi nu trebuie să credem pe nimeni pe cuvînt, chiar şi pozele pot fi de la alte exemplare, sau retuşate. Acele poze nu arată nimic suspect la acele difuri. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 Perfect de acord cu Zal.Referitor la difuri,din cate zic eu e posibil sa fie ori full-range ori ceva mid-bass,concluzii bazate din studierea imaginilor,difuri de putere mica sub 50W,posibil 8 ohmi.Daca ar fi asa,ar fi perfecte pentru micul meu proiect nepretentios cu Sansui si RFT. Link spre comentariu
cata_124 Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Eu zic ca merge facuti sateliti din acele dif . pentru un sistem 5.1 de camera dar totusi costa cam mult parerea mea. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 Iti spune ceva vorba ca,de cat dai de atat ai?Eu zic ca e un pret ok perechea.Daca era SAL sau alta pocnitoare,eram de acord cu tine,insa e Sansui,sunt noi si...originale,daca toate criteriile sunt descrise corect. Da,merg si sateliti din ele... Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Am primit difuzoarele.Intr-adevar corespund descrierii,adica,NOI,nefolosite,nerodate spuneti cum vreti,avand si o protectie speciala in fata pentru transport.De la pers in cauza am aflat,dupa cum spune ca are un stoc mai mare de difuri noi noute,mai multe branduri,provenind din depozitul unui service din Viena,inchis,al carui stoc de componente a fost lichidat prin vanzare.Difurile sunt perfecte in constructie,membrana de hartie,suspensie textila tratata cu ceva cauciucat,calota din material textil transparent netratat.Diametrul bobinei e de circa 3cm precum se vede prin calota.Magnetii nu sunt mari.Inca nu am gasit alte date despre difuri si inca nu am avut timp sa fac ceva masuratori,insa asa cum am presupus,par niste bass-medii,sau undeva pe acolo,in nici un caz bass,chiar si la 17 cm diametru.Merg perfect pentru niste monitoare,sau sateliti ori o boxa centrala intr-un sistem.Sunt multumit de achizitie.Sa vedem ce pot face cu ele impreuna cu RFT-urile ce vor veni. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Am avut boxe Sansui de 65W cumpărate prin 1995 din magazin şi tot aşa mici aveau magneţii difurile, la 18cm diametrul. Erau ''nervoase'' şi se auzeau bine. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Sunt foarte asemanatoare cu astera: Link spre comentariu
dragon82 Postat Iunie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2012 Mare asemanare,exceptie luciul membranei,in rest par la fel,nu vad in acea foto suspensia si calota,sau daca as sti magnetii...ori seria de pe magneti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum