florinmarinoiu Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Salutari la toata lumea.Recent am intrat posesia unui Versatester E0502 defect.Din ce am dedus eu,se pare ca defectul ar fi din sursa de alimentare(lipsa 5v,+/-15v exista si mai este o tensiune de vreo 39v).Ma poate ajuta cineva cu schemele acestui aparat?Sau macar schema sursei.Cu stima,Florin. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Aveti manualul service la E0502 si se poate descarca de aici : www.4shared.com/office/RcAEioGl/E0502o.html cu stima Soldan Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Aveti manualul service la E0502 si se poate descarca de aici : http://www.4shared.com/office/RcAEioGl/E0502o.html cu stima SoldanVa multumesc domnule Soldan Constantin.Am reusit sa descarc schema.Ramane sa ma apuc de studiu si de repararea aparatului.Am sa postez aici defectul-in cazul in care am sa-l gasesc Cu stima,Florin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum