Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent traf linii CF 0801-4750 04091810

Postări Recomandate

Salut,

E vorba de o problema care o intampina saracu' taica-miu, ca de cand a iesit la pensie nu-l lasa lumea sa stea linistit.

Incearca sa-i repare televizorul unei cunostiinte si a dat peste o problema nemaintalnita:

nu gaseste la nici un magazin de specialitate transformatorul de linie (cu triplor) al televizorului.

Am cautat si eu la randul meu prin diverse site-uri, chiar si pe cel al producatorului, insa tot ce-am gasit e o panarama de site chinezesc din care nu inteleg mai nimic.

As aprecia daca cineva dintre dumneavoastra ne-ar putea ajuta prin a ne indruma catre un traf de schimb sau un surogat compatibil.

Televizor : PROVISION SILVER 2141T/DVD (da, are DVD incorporat)

Transformator :

(randul 1) CF 0801-4750 04091810

(randul 2) 37-F080147-50D

(marca) Wuxi Toyo Electric.Co

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• georgeleus

3

• misuraelectronic

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Multumesc domnului Nicu pentru sugestie. De asemenea multumesc si celor care mi-au trimis mesaje private.Am notat. Banuiesc ca aceste echivalente sunt comune si ar trebui sa le gaseasca la magazinul local.

Link spre comentariu

Banuiesc ca aceste echivalente sunt comune si ar trebui sa le gaseasca la magazinul local.

din pacate pentru dvs , banuiti extrem de foarte prost , iar aceste asa-zis echivalente nu le veti gasi nicaieri... :rade:
Link spre comentariu

banuiti extrem de foarte prost , iar aceste asa-zis echivalente nu le veti gasi nicaieri... :rade:

Atunci daca tot va dati asa cunoscator si faceti haz de necazul omului, presupun ca stiti dvs vreo alta echivalentza si unde as putea gasi-o.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări