georgeleus Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Salut, E vorba de o problema care o intampina saracu' taica-miu, ca de cand a iesit la pensie nu-l lasa lumea sa stea linistit. Incearca sa-i repare televizorul unei cunostiinte si a dat peste o problema nemaintalnita: nu gaseste la nici un magazin de specialitate transformatorul de linie (cu triplor) al televizorului. Am cautat si eu la randul meu prin diverse site-uri, chiar si pe cel al producatorului, insa tot ce-am gasit e o panarama de site chinezesc din care nu inteleg mai nimic. As aprecia daca cineva dintre dumneavoastra ne-ar putea ajuta prin a ne indruma catre un traf de schimb sau un surogat compatibil. Televizor : PROVISION SILVER 2141T/DVD (da, are DVD incorporat) Transformator : (randul 1) CF 0801-4750 04091810 (randul 2) 37-F080147-50D (marca) Wuxi Toyo Electric.Co Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Salut , echivalente cu HR 4730/ FBT 4730. Link spre comentariu
georgeleus Postat Iunie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2012 Multumesc domnului Nicu pentru sugestie. De asemenea multumesc si celor care mi-au trimis mesaje private.Am notat. Banuiesc ca aceste echivalente sunt comune si ar trebui sa le gaseasca la magazinul local. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Banuiesc ca aceste echivalente sunt comune si ar trebui sa le gaseasca la magazinul local.din pacate pentru dvs , banuiti extrem de foarte prost , iar aceste asa-zis echivalente nu le veti gasi nicaieri... Link spre comentariu
georgeleus Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 banuiti extrem de foarte prost , iar aceste asa-zis echivalente nu le veti gasi nicaieri... Atunci daca tot va dati asa cunoscator si faceti haz de necazul omului, presupun ca stiti dvs vreo alta echivalentza si unde as putea gasi-o. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 HR7729 , PET-22-43 , daca nu ma'nsel.Compara schemele lor cu ce ai tu in ... aparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum