Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NeonPower - 100 W Guitar Amp

Vizitator edgar18

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue

2

• feri.visky

2

• cornelflex

2

• Electron

1

Top autori în acest subiect

S-a mai vorbit pe aici despre un amplif facut cu neoane. Nu mai stiu care era concluzia, dar o gasesti pe aici. Construieste-l si spune-ne si noua ce iese. Ok?

Si fara Bold, te rog, se intelege si daca scrii cu regular.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Cele 2 bobine L1 si L2 nu pot avea dimetrul sirmei de 0,9 mm,eventual 0,09 mm in rest se pare ca tuburile de neon sint folosite ca modulatoare de curent al gazului ionizat din tub , interesant...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cele 2 bobine L1 si L2 nu pot avea dimetrul sirmei de 0,9 mm,eventual 0,09 mm in rest se pare ca tuburile de neon sint folosite ca modulatoare de curent al gazului ionizat din tub , interesant...

Nu trebuie sarma asa de groasa acolo... e un semireglabil de 50 ko in circuit... Oricum amplficatorul va lucra, daca va lucra cu distorsiuni f mari tocmai datorita caracteristii puternic neliniare a tuburilor cu neon. Este un dispozitiv cu o histereza mare...

Mi se pare o gluma... sincer, exista macar o versiune practica, functionala?

Link spre comentariu

Poate nu-i o gluma , unele amplif. de chitara chiar au nevoie de un distorsioner ori montajul acesta isi face singur treaba...

Oare? Chiar? Serios? Tu ai posibilitati serioase de experimentare ar trebui sa masori cum se "moduleaza" curentul prin tub in conditiile din schema.Poate ca nu e pierdere de vreme daca clarifici o chestie de principiu!
Link spre comentariu

Domnilor, scema a fost facuta de DR. Strauss S. pentru aprilie de acum vreo 2-3 ani.

Cunosc personal pe dinsul si stiu despre ce este vorba, oOsaptamina neam ris de comentarile facute pe diferite forumuri. Germanii automat a zis ca este - trarduc - aceasta este o gluma de aprilie.

Americani au luat plasa ca a inceput cu niste teori extra fantastice.

Pacat ca nu le mai am lincurile.

Adresa dinsului: [email protected]

Se poate intreba personal !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări