jonny_ryc Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 cine ma poate ajuta si pe mine1! Am nevoie in primul rand de un echivalent al finalului audio, la47201, si un echivalent al sursei LV5680, MULTUMESC ,! poate stiti vreun echivalent , la finalul audio LA47201 ,SE ZICE CA TDA7384 SI TDA 7386, DAR NU STIU SIGUR DEOARECE NU AM SCHEMELE ACESTOR FINALI !,MULTUMESC ,Mentionez ca sunt din caset auto jvc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Finali am pus eu deci merge sigur seria 738X.Despre celalalt eu nu stiu echivalent Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 functioneaza bine cu tda 7386 ,dar ce am observat ca se incinge finalul cam mult, nu stiiu daca si cel original se incingea la fel de mult! functioneaza bine se aude acceptabil, chiar foarte bine!merge 7386 perfect dar se incinge cam rau radiatorul ,e normal? stiu ca trebe sa se-n calzeasca dar parca se incalzeste cam rau! de functionat nota 10 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Verifica in datashetul TDA7386 la unul din pini este un cond la masa.Verifica daca in aparat are aceeasi valoare si daca nu schimba-l. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 este de 0,47 microf, daca nu gresesc, in schema pdf a lui tda 7386, dar sa vad ce cond e in aparat ca nu am nici datashetul lui la47201 ,si nu gasesc nici schema acestui jvc, am sa ma uit direct pe placa de baza ,a casului! multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum