Vizitator andreyfitza Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 A cumparat cineva letconul de la lidl? Ceva pareri, opinii? Mie nu mi s-a parut cine stie ce, dar poate ca functioneaza mai bine decat pare a fi calitativ. Link spre comentariu
mdll Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 acela de 60 W cu stativ? Link spre comentariu
Vizitator andreyfitza Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Da. Avea vreo 3 modele diferite de varfuri, bratele ajutatoare de la stativ mi s-au parut oricum de calitate proasta. Link spre comentariu
mdll Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 neee nu ti-l recomand. Link spre comentariu
mosfet Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Eu am folosit cu succes cativa ani un letcon luat de la Lidl (din Franta ce-i drept) era de 15-30W, ceva de genul. Lucrat bine, f ieftin.La fel, am mai luat de la ei diverse chestii tehnice, cum ar fi un calculator de bicicleta, un incarcator de acumulatori+acumulatori si sunt multumit de toate si in plus, pretul a fost f ok.Din oferta lor de-acum pusesem ochii pe menghina aia si pe bormasina cu acumulator. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Ceva poze pentru ne-connaisseurs ? Link spre comentariu
mosfet Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Asta cred ca e http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-7BA ... _11537.htm Link spre comentariu
Vizitator andreyfitza Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Da acesta e. In poza arata bine, dar la fata locului nu mi s-a parut lucrat foarte bine, cel putin suportul era un plastic ieftin. Plus cei 30 de W. Daca stie cineva unde pot gasi varfuri cu sistemul de prindere ca cel din imagine, adica peste bordura aceea vine o piulita care o strange pe letcon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum