Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

As vrea sa cumpar un CD player bun...

Vizitator godfather

Postări Recomandate

Vizitator godfather

Salut stimata asistenta :)As vrea sa rog cunoscatorii in domeniu sa-mi dea cateva sfaturi bune, in vederea achizitionarii unei unitati CD player de buna calitate. Initial imi traznise ideea de a cumpara un player E-boda si sa-l folosesc mai mult ptr. CD, dar doi cunoscuti m-au avertizat ca, in ciuda faptului ca firma care le tot lauda in Romania este autohtona, tot tehnologie made in China foloseste, asa ca m-am lasat pagubas. Nu vreau sa aud de scule made in China. Prefer sa dau niste bani in plus, dar sa fie un lucru de calitate.Ma mai gandisem la TEAC, intrucat am un bun amic care detine o unitate CD TEAC high-class, dar asta e un model putin mai vechi. Din nefericire, am remarcat ca si produsele TEAC au inceput sa fie made in China. Sincer, nu m-am dus sa vad ce preturi au cei de la Panasonic, Technics, JVC, etc. Am preferat sa pun o intrebare mai intai aici, in speranta ca exista cineva care sa-mi poata oferi un sfat competent. In speranta unui raspuns util, va multumesc anticipat si va urez un week-end placut!Regards,G.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

• kappa_ii

1

• sloop

1

am avut eu la un moment dat de vanzare nijte CD-playere Technics, am dat anunt si aici pe forum, daca te intereseaza, mai am 1 bucata ce am pastrat-o pt. mine, dar sincer nu mai am ce face cu el, daca te intereseaza... :roll:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pot sa iti ofer un Cd player Yamaha, foarte bine lucrat, convertor dual de 18bit, 8x oversampling, iesire coaxiala +optica , volum digital , are vreo 12kg , fier masiv peste tot , radiatoare de racire cupru masiv , 2 trafuri separate (pentru fiecare canal cate unul)

Este modelul YAMAHA 1110RS

mail la [email protected] data te intereseaza

apropo citeste f bine cd-urile audio normale(sper ca pentru asta il iei deoarece astea au calitate cu adevarat buna) si cd-r scrise la maxim 8x-12x (oricum au ocalitate proasta) . Nu citeste cdrw

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări