Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor pentru masina electrica

Vizitator octavianc

Postări Recomandate

Vizitator octavianc

Nu sunt electronist de profesie, asa ca apelez la voi.

Am in viitorul apropiat as vrea sa convertesc o masina pe electric.

Am gasit pe net un producator de motoare electrice care produc 30kw constant sau 60 timp de 1 minut si are greutate de 11 kg! Este greu de reprodus un motor de genul? Costul unui motor este de 3000 Euro, ceea ce mi se pare cam mult. As fi dispus sa investesc si sa cumpar unul, dar nu stiu in ce masura se poate face unul similar sau chiar imbunatatit chiar daca e putintel mai greu.

Link-ul este aici: http://www.enstroj.si/Electric-products ... otors.html

Desi in aceasta combinatie, controller-ul este cel care cost f mult, fiind aproape 5.000 Euro unul, dar nu stiu daca voi gasi electronist capabil de construirea unuia de la zero, chiar daca as cumpara unul ca si model.

Astept pareri, opinii, etc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator octavianc

multumesc de link, dar cunosc deja site-ul. Pe mine ma intereseaza in special dca se poate replica un motor similar cu cel dat de mine si un controller. Daca este cineva care stie si poate face asa ceva la noi in tara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări