pop_ady44 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 va salut cu mult respect am primit un booster/carger A5M3W-1A care daca as reusi sa-l alimentez cu toate cele trebuincioase (tensiune /semnal ) mi-ar fi foarte util pe motiv ca stau intr-o zona cu semnal destul de slab daca cineva se pricepe la asa ceva il rog frumos sa ma sfatuiasca ce si cum se procedeaza sa il fac functionalam incercat sa pun niste poze dar netul ma ucide nu am reusit sa incarc o poza in 3 ore cand se incarca le pun pe un sait dedicat Link spre comentariu
Ticu Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Nu stiu daca ai experienta cu pozele; pentru incarcarea pe forum, daca au rezolutie mare, trebuie redusa. De exemplu la 800x600 pixeli, cu orice aplicatie de prelucrare a fotografiilor. In felul asta scade si dimensiunea fisierelor si timpul de incarcare. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2012 stiu incarca pozele dar nu am decat 2 kilobiti/secunda uploaduam ceva probleme cu serviciu de internet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum