Vizitator digitekovi Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Salutare,Am 2 boxe aprox 30W fiecare aflate in 2 incaperi, la una dintre ele as vrea sa ii reduc volumul cu 20-30%. Ce imi recomandati, eu ma gadesc la inserierea unei rezistente de putere cu boxa.......Multumesc. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 ......ma gadesc la inserierea unei rezistente de putere cu boxa.......Multumesc. da si apoi cautati alt sistem de sonorizare ...sau o vizita cu el la serviceDaca doriti asa ceva nu merge decat din Balans, volum diferentiat L/R sau micsorare nivel la intrare (prin preamplificator/corector)...in rest va asumati riscul unei inlocuiri premature a amplifului .... (chiar daca are super protectii) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Pai cu ce sa dauneze o rezistenta inseriata cu boxa,amplificatorului? El va vedea o impedanta mai mare,asa ca va merge mai lejer... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Da,ar fi o varianta; dar balansul nu va ....multumeste?!?! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 ...va vedea o impedanta mai mare,asa ca va merge mai lejer... prin lejer...va referiti si la regimul termic?.......si pentru specificatiile de max. 8 Ohm? PS: nu vorbim de amplif cu traf de iesire ....presupun Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Maxim 8 ohmi? Si cu ce este deranjat amplificatorul de o impedanta mai mare? Link spre comentariu
ronyku Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 finalul nu poate pati nimic daca inserierea este facuta cu grijasingurul luccru de care trebuie sa ai grija este ca pe acea rezistenta va avea loc o cadere de tensiune in functie de puterea debitata la un moment dat care are ca efect incalzirea acesteia, este nevoie de o rezistenta de puterecel mai indicat ar fi inserierea unui pot de volum pe intrarea canalului respectiv sau un balans Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Maxim 8 ohmi? Si cu ce este deranjat amplificatorul de o impedanta mai mare?...cred ca stim cu totii ca defapt critic este cand -->0 ...problema este ca nu este normal ca un sistem audio care a fost dimensionat pentru o anumita sarcina sa intervii asupra ei cu consecintele privind nivelul de distorsiuni si etc.... Pe scurt cred ca ce am propus prin ....Balans, volum diferentiat L/R sau micsorare nivel la intrare (prin preamplificator/corector)...acopera solicitarea....PS: fiecare este liber sa-si aleaga calea de reusita Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 De parca nu sunt atatea amplificatoare care au si iesire de casti,care dupa ce ca au >32 ohmi,culmea,mai au si o rezistenta inseriata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum