Vizitator OvixBibanu Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Am alimentat o statie cjb 100W la 24v si am impresia ca trebuia la 12 v....... este statie cu sirena dinaia deasupra cu girofaruri si toate alea....imi poate spune cineva ce sa ars in ea?mentionez ca girofarurile alea inca merg.....multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Ce intrebare buna..ce s-a ars in ea..mergi cu ea la un electronist daca nu esti in domeniu! Sunt atatea piese care se pot defecta.. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Se putea arde orice in ea, in special componentele active.Daca nu o desfaci chiar poti rezolva nimic. Link spre comentariu
Vizitator OvixBibanu Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 deci partea de lumini inca merge.....doar ce tine de sunet sa dus.....sincer am desfacuto shi nu e prea aglomerata in piese...doar e chinezarie Link spre comentariu
Vizitator OvixBibanu Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 nu stiu unde as putea gasi o astfel de schema ....as recunoasteo repede Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 nu stiu unde as putea gasi o astfel de schema ....as recunoasteo repedePai daca nu are multe piese de ce ai nevoie de schema?Spune mai exact ce piese are, integrate ceva? Eventual pune poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum