Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

va rog sa ma ajutati cu o schema

Postări Recomandate

dar acel condesator pe care l-am pus imi afecteaza cu ceva?

Daca l-ai pus imediat dupa puntea redresoare nu mai face reglajul, deoarece nu se mai blocheaza tiristorul. Acestuia, daca ii dai semnal pe poarta intra in conductie si ramane asa pana cand tensiunea anod-catod trece prin 0. Daca filtrezi, teoretic tensiunea nu va mai trece prin 0 si tiristorul ramane in conductie, deci nu mai regleaza.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

5

• Kytan666

1

• yo9hrb

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator johnny_tl

am rezolvat problema curentului, am schimbat traful dar acum am alta problema am tesiune mai mare de 15,4Vcum o pot cobara fara sa afectez curentul?

Link spre comentariu

cand reglezi semireglabilul P2 (cel de tensiune) nu se aprinde la un moment dat LED-ul tau rosu? ca din acel semireglabil ar trebui sa reglezi pragul de blocare al incarcarii, nu tensiunea..

Link spre comentariu
Vizitator johnny_tl

multumesc mult pt documetatie. Imi este de mare ajutor. Fara ea nu faceam mare lucru. Multumesc mult.Momentan nu mai am intrebari, totul merge bine. Sa vad finalul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări