yo9hrb Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 dar acel condesator pe care l-am pus imi afecteaza cu ceva?Daca l-ai pus imediat dupa puntea redresoare nu mai face reglajul, deoarece nu se mai blocheaza tiristorul. Acestuia, daca ii dai semnal pe poarta intra in conductie si ramane asa pana cand tensiunea anod-catod trece prin 0. Daca filtrezi, teoretic tensiunea nu va mai trece prin 0 si tiristorul ramane in conductie, deci nu mai regleaza. Link spre comentariu
Vizitator johnny_tl Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 ms mult, am priceputalceva ce pot face? Link spre comentariu
Vizitator johnny_tl Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 am rezolvat problema curentului, am schimbat traful dar acum am alta problema am tesiune mai mare de 15,4Vcum o pot cobara fara sa afectez curentul? Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 cand reglezi semireglabilul P2 (cel de tensiune) nu se aprinde la un moment dat LED-ul tau rosu? ca din acel semireglabil ar trebui sa reglezi pragul de blocare al incarcarii, nu tensiunea.. Link spre comentariu
Vizitator johnny_tl Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 nu, nu se aprindesi daca tensiunea de incarcare este mai mica ce se intampla? nu se incarca bine acumulatorul? Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 articolul cu descrierea functionarii, constructie si reglaje.. Link spre comentariu
Vizitator johnny_tl Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 multumesc mult pt documetatie. Imi este de mare ajutor. Fara ea nu faceam mare lucru. Multumesc mult.Momentan nu mai am intrebari, totul merge bine. Sa vad finalul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum