Vizitator adiracz Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Am cumparat un ceas electronic din magazin si are CI SC8560 si vreau sa-i schimb display-ul cu unul mult mai mare. Am gasit datasheet-ul lui iar iesirile sunt pentru display cu catod comun. Am sa cumpar cei 4 digiti necesari, problema e ca nu stiu(nu inteleg cum trebuie legati) Daca ma poate ajuta cineva........ La cerere pot da datasheet-ul. Cu multumiri, Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 eu am gasit http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 8560.shtml la display-uri unesti segmentele cu acelasi nume (a1 cu a2 cu a3 cu a4, etc) rezultand "a" si catozii comuni sunt cei 4, de la fiecare afisaj.. si gata Link spre comentariu
Vizitator adiracz Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Am comparat datasheet-urile la LM8560 si SC8560 si sunt identice. Din ce vad eu acolo, fiecare digit are marcati elementii cu (a,b,c,d,e,f,g) Sa inteleg ca la toti cei 4 digiti trebuie sa leg impreuna literele marcate corespondent? Cati pini are un digit?, inca nu i-am cumparat.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum