Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

electrosoc

ghostbuster

Postări Recomandate

Numai pistol cu aer comprimat potzi lua daca nu ai un bisnis care presupune transport de valori mari, ca sa potzi lua cu cauciuc sau gaze sau chiar glontz. Shi oricum nici cu ala cu aer n-ai voie sa te aperi decat in locuintza proprie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghostbuster

6

• pauly

4

• MishuL

3

• BRANCA

2

Top autori în acest subiect

Cu pistolul cu aer comprimat nu te poti apara nici in buda. Pistolul cu gloante de cauciuc sau cu gaze se incadreaza la categoria "arme neletale pentru autoaparare" si se pot cumpara in baza unei notificari de la politie (practic le spui ca vrei sa-ti iei arma, ei nu te pot impiedica) si dupa ce o cumperi o inregistrezi la ei. Cu armele cu glont e foarte complicat.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

daca ii pui sa faca ceva util nu fac ( sa duca gunoiul, sa spele vase, etc ) , dar la prostii gata se reped toti

Mare vorba a zis omul asta... :rade: Unii nu stiu cum se polarizeaza baza unui tranzistor, dar vor sa fabrice stun-gun-uri si alte porcarii. :bataie
Link spre comentariu

Ce am invatat pana cuma cu nebunia electrosocurilor, am dat comanda de piese sa fac unul, pana si de la fabrica din taiwan, concluzia e ca dati 50 euro pe piese sa facel unul bun, ca atata costa piesele, si iese ditamai dihania, cel mai bine cumparati gata facut! 15 euro in romania o chinezarie, si la fabrica in china daca va interesati sa cunmparati decat circuitul este aprox 1 euro, iar un electrosoc complet este 2.5 euro, asa ca am renuntat la tampenia asta cu "do it Yourself"las aici o mica poza sa va deschida apetitul :d

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor. Am si eu o rugaminte ce o adrsez tutror celor care ma pot ajuta. Am cumparat un electrosoc TYPE 609 ce a functiona o perioada dupa care nu a mai vrut in nici un chip. Am demontato si am constatat ca oscilatorul este format din 2 rezistente, 2 diode, 2 condensatori unul ceramic, celalalt electrolitic si un tranzistor pe care nu scrie nimic. Deasemeni transformatorul care are doua bobine in primar si secundarul care a avut inseriat, sau el stie cum a fost legat trei condensatori electrolitici. Are cineva o schema a acestui electrosoc? Sau poate are un astfel de electrosoc sa se uite ce tranzistor are montat? Va multumesc.

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor. Am si eu o rugaminte ce o adrsez tutror celor care ma pot ajuta. Am cumparat un electrosoc TYPE 609 ce a functiona o perioada dupa care nu a mai vrut in nici un chip. Am demontato si am constatat ca oscilatorul este format din 2 rezistente, 2 diode, 2 condensatori unul ceramic, celalalt electrolitic si un tranzistor pe care nu scrie nimic. Deasemeni transformatorul care are doua bobine in primar si secundarul care a avut inseriat, sau el stie cum a fost legat trei condensatori electrolitici. Are cineva o schema a acestui electrosoc? Sau poate are un astfel de electrosoc sa se uite ce tranzistor are montat? Va multumesc.

sal, da-mi MP cu ID-ul tau poate te ajut
Link spre comentariu

sal, da-mi MP cu ID-ul tau poate te ajut
Ceva de genul acesta ar fi o schema. La cele 4 puncte este legat transformatorul Nu mai stiu exact cum au fost legate capetele deoarece nu am tinut cont la demontare. Nici tranzistorul nu sant sigur ca este bine legat.
Link spre comentariu

e ceva de genul asta:

Posted Image

Multumesc mult, dar daca observi in schema ce am atasato cele doua rezistente si cele doua condensatoare, fac parte din oscilatorul propriu zis, nu se afla nici una pe secundarul transformatorului, iar cele doua bobine din primarul transformatorului sant complet independente una fata de cealalta, nu are nici un fir comun. Oricum iti multumesc pentru bunavointa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări