Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop fiabil

Vizitator robertkef

Postări Recomandate

Vizitator robertkef

As vrea sa stiu si eu ce marca de laptop este mai fiabila in timp. Vreau sa imi cumpar unul si nu stiu ce sa aleg.Bugetul ar fi de 2000 leiMulti zic ca Asus. In USA Lenovo (au cumparat linia de productie IBM din 2004) pare a fi cu mult inaintea lui Asus. Despre Acer nu am auzit pareri tocmai bune, desi ei vin cu configuratii foarte bune la preturi mici.Astept pareri din partea celor care se pricep cu adevarat. Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• misuraelectronic

2

• Relav

1

• cristi_ozana

1

Top autori în acest subiect

daca aveti suficienti bani disponibili , atunci va recomand urmatoarea lista , exact in aceasta ordine ...1-- alienware , sua...din pacate , cu 2000 de ron nu puteti achizitiona asa ceva... :rade: 2-- dell , sa scrie musai pe eticheta made in sua 3-- dell , sa scrie musai pe eticheta made in ireland4-- toshiba tecra , asa ceva am eu personal si sint extrem de multumit de el ...! al meu este tecra a9 si-l recomand calduros oricui...!sa fugiti ca de dracu` de orice fel de asus , acer , miria , etc ...sint toate niste gunoaie de prima clasa...!

Link spre comentariu

mare atentie pentru eventualii cumparatori de laptop-uri dell...! la foarte multe dintre cele care se vind pe piata noastra , scrie pe eticheta made in china sau made in poland --- sau cehia , daca nu ma insel prea tare --- ...! bineinteles ca este o diferenta foarte mare de calitate intre dell sua / irlanda si dell china / polonia , in sensul ca virgula cele din chn/ pol ARE MUCH MORE WORSE... :rade:

Link spre comentariu

Ce caterinca pe voi...era ceva mai serios acest forum cu ceva timp in urma..Daca poate sa ma ajute cineva ok, daca nu sa se abtina. ms

Pai, nu te-a ajutat? Tu ce ai vrea? Sa-ti facem noi cadou laptop-ul? De ce ai mai cerut ajutorul nostru daca esti asa de "pretentios". Despre forum, ma indoiesc ca poti face aprecieri pertinente si reale.
Link spre comentariu

sa fugiti ca de dracu` de orice fel de asus , acer , miria , etc ...sint toate niste gunoaie de prima clasa...!

Probabil ca tocmai modelele acestea erau in topul dansului ... Deaceea crede ca lista de mai sus e la Caterinca!!!
Link spre comentariu

Eu am ASUS. La preturile lor sun cam cele mai OK laptop-uri. Il am de 2 ani si nu am avut probleme cu el. Am prieteni si colegi la munca care au tot Asus si sunt multumiti de firma. Dell, Toshiba, Lenovo au laptop-uri entry level care nu sunt cu nimic mai rasarite decat ASUS, ACER sau alte firme pe care dumneavoastra le considerati proaste.Din pacate nu avem toti buget pentru Tecra.Depinde mult si ce asteptari aveti de la un laptop, trebuie tinut cont de faptul ca sunt facute sa fie portabile nu neaparat foarte performante (ma refer la cele cu preturi intre 2000 si 2500 lei). Cam toate sufera la capitolul racire.

Link spre comentariu

unde se gaseste in romania Dell made in USA ? la 1900Ron abia am gasit made in china ! :ras: poate ca si eu imi doream un vaio made in japan dar nu aveam de gand sa dau cat pe un logan si sa il tin 3 vieti. In 2-3 se duce sigur bateria si in maxim 5 ani se uzeaza moral, apar cpu-uri i75 cu taspe core-uri, procesoare grafice direct in display si tastatura laser. :nebunrau:

Link spre comentariu

2000 de ron si fiabil nu prea se pupa.

Fiabilitatea de acu 10 ani "am un laptop de cind eram student si inca mai merge" nu mai exista in ziua de azi, pentru ca pretul a scazut mult si performanta a crescut si ea mult. Ori iti iei garantie cel putin 3 ani ori te pregatesti sa-l duci la reparat in 2 ani jumate, dupa ce se duc lipiturile de pe chipset.

Cf. pcworld macbook-urile nu sint rele, da' sint din alta clasa de pret. Probabil ajuta faptul ca au corp rigid si racire buna, asa ca nu risti sa torsionezi o placa de baza fierbinte de fiecare data cind il misti.

http://www.pcworld.com/article/244419/l ... _rule.html

Link spre comentariu

lucaionut chiar crezi ca laptopurile alea ajung pe piata din romania? :rade: si sa nu mai comparam un ibm vechi cu un lenovo fabricat in anul 2012 pentru europa (la 1700Ron)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări