Vizitator Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 sal.. am si eu nev de un soft care sa logheze tot ce s-a tastat pe calculator..mai exact pe messenger as vrea sa vad si ce s-a primit.. si ce s-a trimis..adica ce s-a vorbit..plzz Link spre comentariu
razvan_paul Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 Pe messenger (yahoo) te duci la Contacts -> Message Archive Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 aia am facut.. si si-a dat seama..am o presimtire proasta.. si vreau sa vad daca e ceva...sau nu..am gasit mai multe prog.. da nu sunt bune de nimic Link spre comentariu
razvan_paul Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 aici ai incercat sa cauti ? http://www.softpedia.com/get/Security/K ... onitoring/ Link spre comentariu
draku Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 cauta desktop detective si o sa fii multumitare keyboard report, image report, internet report Link spre comentariu
MirceaM Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Cineva, pe un site de freelance, dorea sa i se faca un device cu controller care sa fie intercalat intre klavir si PC si care sa retina, intr-o memorie proprie (suprascrisa circular) ultimele mii sau zeci de mii de taste apasate, depinzand de capacitatea memoriei. Device-ul ar putea foarte bine sa fie amplasat in interiorul tastaturii. Va dati seama ce ar putea urma? Sa fie cumva citit continutul acelei memorii (chiar prin inlocuirea tastaurii cu alta) si sa se caute ce urmeaza dupa Ctrl+Alt+Del sau alte situatii asemanatoare... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 aici ai incercat sa cauti ? http://www.softpedia.com/get/Security/K ... onitoring/da am avut keylogger si nu ma fost deloc multumit de el..nu stia decat sa faca mii de poze...si nu retinea si ce s-a primit pe mess...in leg cu un device conectat intre tastatura si comp..nu se poate....calc e ars si stau la laptop..:(oricum ar fi tare ideea:) Link spre comentariu
one Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Folosesc un keylogger si pot sa spun ca sunt multumit. Nu face poze, doar retine tastele apasate. Nu apare in tray, program files, remove programs, ctrl+alt+del si alte de-astea. Devine vizibil cu o anumita combinatie de taste si log-urile se pot vedea cu parola. Mi-a folosit de cateva ori, adica am obtinut niste parole care ma interesau, pentru niste site-uri cu programe importante pt. mine. Pentru a spiona ce tasteaza cineva pe messenger, mi se pare neinteresant.Keyloggerul conectat pe tastatura este o idee destul de veche, am vrut sa o fac mai demult, dar nu am continuat ideea. As putea sa fac acum asa ceva, cu un controller ATtiny si o memorie EEPROM sau chiar FLASH, dar nu stiu la ce mi-ar folosi, pentru ca nici keyloggerul pe care il am acum nu pot sa spun ca imi aduce cine stie ce satisfactii, ca nu prea ma intereseaza adresele de mail si parolele, ci mai ales discutiile intre persoane, mai ales acelea care pot aduce informatii utile.Dar sa nu intru in amanunte. Oricum, ideea era ca un keylogger nu e prea folositor. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 cauta desktop detective si o sa fii multumitare keyboard report, image report, internet reportl-am instalat si eu ..... dar nu imi arata nimic in raporturi :goodman: ce trebuie sa fac ?? Link spre comentariu
draku Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 pai umbla prin setari si stabileste ce te intereseaza sa facaapoi apasa "activate"nu uita sa setezi combinatia de taste cu care il faci vizibil Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 pai umbla prin setari si stabileste ce te intereseaza sa facaapoi apasa "activate"nu uita sa setezi combinatia de taste cu care il faci vizibilgata am reusit programelul lucreaza beton ms mult :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum