Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROGRAMATOR WILLEM AD-MEMO3

STUDIO_CONTRAST

Postări Recomandate

Tocmai am vorbit cu cineva care a cumparat programatorul acesta si uite ce informatii am primit. La randul lui cunoaste pe altcineva care cumparase acest programator si se pare ca au avut o problema comuna. Dispswitch-ul de 12 chiar daca este nou nout face probleme mari. Pur si simplu cand sunt trecute pe pozitia ON in realitate nu fac contact ferm. Este vorba de 2 programatoare identice cu aceiasi problema. Astept sa treaca pe la mine cu acest programator sa studiez traseul de la pinul 7 de la soclul pentru 24Cxx. Verifica la rece (fara alimentare si deconectat), cu aparatul de masura pe buzzer, daca ai scurtcircuit pe switch-ul cu nr 4 pe pozitia ON si apoi verifici si pe cel cu nr. 5. Din schema programatorului PCB3 aceste doua switch-uri au legatura cu pinul de protectie la scriere. Banuiesc ca fisierul DLportIO l-ai instalat cum trebuie, corect?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• STUDIO_CONTRAST

7

• MatyC

3

• Traxxx

2

• gabiferaru

1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări