Cilibiu Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 OK, am inteles.Dar daca reusesc sa l conectez la pc , de unde iau eu softul necesar pentru el? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Nu o sa va vina sa credeti. Mam enervat si am luat osciloscopul sa purific semnalele de la CPU si SB, am observat ca pe primul cristal aveam oscilati pentru o secunda dupa care CC. Am dat jos EEPROM-ul am inceput sa dau reset dupa reset la CPU si SB. Dupa care am pus EEPROM-ul la loc am scurcicuitat siguranta fusibila care cred ca este arsa, o voi monta sa vad poate nu este arsa ci este comandata. Am pus bateria pe laptop si VOILA, functioneaza iara, dar problema ramane cu scurtul intre 5 si 6, numi incarca, dar mio recunoaste, am dedus ca pin 6 este pentru comanda incarcari asa ca am simulat 1.6V cu un semireglabil , pe pinul 5 , si VOIAL incarca cu 2A, fara nici o alta modificare, acum am cercetat sa vad unde vine conectat pinul 5 dar nu gasesc unde duce, am masurat continuitate cu toate piciorusele de leintegrate, rezistente condesatori, numi dau seama de ce, cred ca este intrerupt circuitul imprimat, si numi dau seama unde sal conectez, cred ca este comandat de un trazistor prin divizare iar tranzistorul este comandat de CPUs au SB. Oricum ramane de vazut. Sau poate este doar un simplu divizor ca sa recunoasca bateria bagata. O sa vad dupa ce se incarca bateria fuul daca se opreste incarcarea sau tot baga de nebuna. Va tin la curent. L.E ce mai ramanese de verificat ca si continuitate intre pinu 5, era cu termistori NTC si se pare ca unul nu avea continuitate la masa, asa ca am pus la masa si functioneaza de minune. Deci caz rezolvat, acum testul sa vad cat tine bateria. VA MULTUMESC TUTUROR PENRU AJUTORUL ACORDAT!!! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Am facut astazi un test la baterie. In fuul load bateria ma tinut 50 minute. In tot acest timp crome deschis, sp 3 instalat pe el, antivirus eset smart securiti, copiam prin wi-fi (adaptor USB) de pe pc-ul meu, mes deshis, proc 90-100% memorie libera 3mb, hdd 80 giga, 128ram, proc 1ghz intel celeron.Deci dupa testul de azi, ma gandesc ca daca folosesc laptopul daor pentru mes sau internet explorer, ma va tine in jur de 1.5 ore ma gandesc eu.Voi ce parere aveti? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Nimeni nu a mai zis nimic. Acum a aparut o problmea ciudata.Dupa 20 minute de stat in regim baterie, de la 53% scade dintro data la 3%. Am anulat inchiderea pc-ului la 3% sa vad cat tine, ciudat insa ca dupa 2 minute am ajuns la 1%, iar dupa inca 30 minute sa inchis laptopul.De aici miam dat seama ca una sau mai multe celule sunt gata. Am desfacut iara bateria si am observat ca ultimul grup de celule tensiunea este cu cca 0.7V mai mica cand bateria este ful si aproximativ la fel cand este descarcata complect.Acum am gasit pe net celule laptop de 3800mA si vreau sa ii schimb pe toti, cei originali sunt de 2200mA.Am observat ca marea problema la schimbare este sudura in puncte la rece.Si inca ceva, instalase pe laptop un program de management al bateriei dar acum nul mai gasesc ca am ff pc-ul si nu stiu cum se numea. Dar el afisa temperatura proc,temp hdd, utilizare proc procente, nivel baterie, timp baterie, daca este la priza sau pe baterie, ram free. Stiu ca in add/remove program avea un nume gen "increse performance......". Stiti cumva numele lui? Link spre comentariu
Vizitator lupultaz Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Salut ! daca mai esti interesat te pot ajuta cu sudura in puncte la rece, am achizitionat un astfel de aparat la oferta din SUA si am inceput sa ma ocup cu asa ceva. Trimite la [email protected] un mail si discutam. Pretul este mic. Inca in lucru dar exista si itservicemarket.blogspot.ro/p/contact.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum