alexcristi Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 am facut pana la urma o mini eoliana ca sa zic asa. cu 6 pale . ca si bobina folosesc un ventilator de pc lipit de elicea mare. am facut schema ca in poza de mai jos. am pus un condensator de 1500uf 16v.doar ca nu am mai pus rezistenta. problema e ca se aprinde ledul doar cand dau jos elicea mare si dau cu uscatorul pe elicea mica de la ventilatorul de pc. deci doar la turatii mari. ce pot face sa se aprinda si la turatii mai mici? dau jos condensatorul?. si merci tuturor de raspunsuri. apreciez Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 incearca cu o curea de casetofon sau ceva asemanator si cu o fulie mica pe ventilator si cu o fulie mare pe elice, astfel raportul de transformare se schimba si vei obtine turatie mai mare. Link spre comentariu
alexcristi Postat Iunie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2012 am gasit pe net sa cumpar motorasele astea 2. sunt de imprimanta. pun o poza . imi puteti spune daca sunt bune sau trebuie de putere mai mare Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 poti folosi si motorase de casetofon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum