niq_ro Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 am probleme cu o alarma pe care scrie FAI-300 Magicar (vehicle Security System), in sensul ca la conectarea sigurantei intre in mod de panica/anticar jack ..ceva de gunul asta da' nu raspunde de nici un fel la actionarea butoanelor de pe telecomanda.. am incercat sa pun contactul, sa tin butonul de reset 5 secunde, sa-l apas de 5 ori..etc... prin iarna am avut cam aceeasi problema cu ea, atunci fiind defect tranzistorul BD 442 ce actioneaza claxonul (Q7), de data asta pare in regula, dar o sa-l schimb maine, ca acum nu am la indemana altul... din pacate nu mai gasesc manualul de instructiuni, iar pe net nu e de gasit... il are cineva? ca idee procesorul e PIC16F84A.. mai e un ULN2003A PS: alarma "exista" si in "partea ailalta", vezi http://shop.store.yahoo.com/csexpo/famavesesy.html Link spre comentariu
Abram Burel Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Uite ce scrie pe un forum (http://experts.about.com/q/Car-Radio-St ... roblem.htm): On many of these Magicar alarms you can reprogram the remotes with this procedure. Turn the ignition key to on and then back to off three times after doing so the lights should flash. Next, (quickly)press any button the remote and the lights will flash again confirming that the remote was programmed. lastly, turn the ignition back on and then to off to exit the program mode. A mai intrebat cineva si pe un forum auto, dar n-a primit nici un raspuns. Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 9, 2006 Autor Partajează Postat Mai 9, 2006 multumesc pentru interes :yawinkle: gasisem si eu acel singur raspuns, da' nu era ceea ce ma interesa.. am reusit sa gasesc instructiunile la un prieten si am si rezolvat problema..era bateria de la telecomanda descarcata si ramanea activata alarma :prayer: Link spre comentariu
cristi666 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 mii de multumiri pentru manual Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 multumesc pentru manual Link spre comentariu
Vizitator Dumitru Georgian Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 sal. sunt nou aici, asha k scuze dak o sa fac vreo prostie de acum inainte . Am si eu aceeasi alarma, FAI 300, si m-a cam lasat. orice i-as face, se aude releul din ea in continuu, dar nu se mai armeaza si nu se mai dezarmeaza. Am incercat sa iau si manualul postat mai sus, dar zice k nu mai exista. astept un raspuns aici sau pe mail, [email protected]. ms mult Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 sal. sunt nou aici, asha k scuze dak o sa fac vreo prostie de acum inainte . Am si eu aceeasi alarma, FAI 300, si m-a cam lasat. orice i-as face, se aude releul din ea in continuu, dar nu se mai armeaza si nu se mai dezarmeaza. Am incercat sa iau si manualul postat mai sus, dar zice k nu mai exista. astept un raspuns aici sau pe mail, [email protected]. ms multai uln2003 ars precum si o rezistenta exact langa releu Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 mai are cineva manualul?? Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 am gasit manualul, dar nu il pot uploada pt ca e prea mare...cine are nevoie de el, sa imi dea mesaj privat si i-l voi trimite... Link spre comentariu
Vizitator zoomoptic Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 salut. am si eu nevoie de manualul pentru alarma asta. incerc sa i-o fac unui prieten si parca ceva e neclar.. ori gresesc eu cand scriu cheile, ori imi trebuie ceva mai mult decat cele 12 pagini pe care le-am gasit despre alarma asta.. mai detaliat. a si ACC ce reprezinta, ca nu-mi dau seama exact..multumesc Link spre comentariu
Vizitator zoomoptic Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 alarma este un magicar fai-300. aaaaaaa... tocmai mi-am dat seama ce inseamna acc.. se refera la contactul ala care activeaza decat accesoriile si anume ventilatorul, casetofonu si bricheta masinii.. cred ca am inteles care e procedura de programare. o sa incerc maine sa ii fac, sa vedem care e rezultatul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum