Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio casetofon original citroen

ozn_87

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ozn_87

3

• zvasile

2

aparatul respectiv merge numai pe masina originala pe care a fost montat de fabrica,posibil sa se poate rezolva,trebuie modificat in continutul memoriei din aparat,Vin'ul vechi cu Vin'ul masini pe care este montat acum,VIN = serie sasiu (caroserie) si este de tip VF.............

Link spre comentariu

nu cred ca ai inteles,ca sa nu mai lungim vorba,citeste memoria din aparat (posibil ca e de tip 24CXX),posteaza dumpul si spune si seria VIN al masini pe care vrei sa montezi aparatul

Link spre comentariu

Salut , ma scuzati ca am inteles gresit. mam interesat ,ma duc la casa citroen cu masina,spune ca baga un tester ca sa citeasca computerul masini si il face sa corespunda cu masina (sasiul meu)...casetofonul nu are nicio memorie tip 24cxx , un procesor si niste integrate...va multumesc pentru cooperare si ma scuzati ,puteti inchide. sanatate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări