AlexDima Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Buna Ziua. Imi poate spune si mie cineva ce este acesta http://img684.imageshack.us/img684/9219/dscn6554b.jpg, nu ma pricep foarte bine la asa ceva! este un pic cam prajit acesta, in timpul functionarii masina pocneste foarte tare, mai ales cand stoarce si motorul este in sarcina la maxim! astept raspunsuri, Multumesc! Numai Bine! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Fa o mai clara si spune-ne ce scrie pe el. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Mai mult ca sigur e filtrul de retea...sigur e original ce e acolo,sau au fost ceva modificari?De pocnit am inteles ca pocneste,dar era bine sa spui ce anume pocneste,ca si electric poate scoate zgomote,dupa cum si mecanic poate pocni de nu-ti vine a crede.Acolo ai niste papuci slabiti,si s-a incalzit locul cu pricina,intrarea de curent pe acolo se face,deci poti rezolva usor prin refacerea contactelor sau schimbarea filtrului daca e cazul(nu mai spun ca "de pofta"poti proba si fara acel filtru,sa te convingi,daca nu ai cu ce masura) Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Schimba si filtrul de retea si ... condensatorul . Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 ...si motorul si ai scapat Link spre comentariu
AlexDima Postat Iunie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2012 Am rezolvat problema, am scos filtrul si am pus-o pe direct, multumesc pentru raspunsuri, Numai Bine! Link spre comentariu
petru_f Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 ...si motorul si ai scapat ...si masina si ai scapat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum