Vizitator darkangelbv Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 In fine..... eu ma gandeam sa experimentez ceva nou si uite............. :axe: ma gandeam la ceva cu quartz care este foarte stabil...... pt ca de cumparat nici nu se pune problema.... vreau ceva home-made :snakeman: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Experimenteaza linistit...Numai nu incerca puteri mari ca armonicile sunt cu adevarat o problema.Daca te limitezi la aia 10 mW nu deranjezi pe nimeni chiar sa ai 50% armonici.Dar sa nu emiti pe aceeasi frecventa cu un post de radio ca atunci se ambaleaza vecinii. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 hyhy mdea.. chestia cu vecinii e tare dar eu am zis ca vreau sa testez in aer liber pe plaiuri indepartate la tara.....cu aia 10mW cam la ce distanta se poate recepriona in aer liber??? Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Greu raspuns... Nu se poate da un raspuns exact unei asemena intrebari pentru ca intre emisie si receptie se afla niste parametri (castigul antenei de emisie, limpezimea atmosferei, zgomotul receptorului, castigul antenei de receptie). Daca ai ca antene, atat la emisie cat si la receptie, antene de mare castig (de ex. yagi), poti "bate" si 50km daca emiti din varful muntelui si nu ai obstacole pana in vale. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 ok mersi de raspuns pai atunci astept scheme de transmitator de putere mica (maxim 250 m in aer liber) Link spre comentariu
SirRoger Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 ok mersi de raspuns pai atunci astept scheme de transmitator de putere mica (maxim 250 m in aer liber)Si asteptarea e un raspuns.... :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum