Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Indesit WIA 110

Vizitator ninovc

Postări Recomandate

Vizitator ninovc

Buna ziua!Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un dump bun pentru masina de spalat Indesit WIA 110 EU (EEPROM SMD tip24C64) si daca are cineva si manualul service cu schema de la modulul electronic la aceasta masina automata.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Vizitator ninovc

Pai doar ia apa si atat. Nu mai reactioneaza deloc dupa aia ... de nici o culoare... iar daca vreau sa golesc nici atat nu ma lasa. Deci ia apa si stop, moare de tot... am verificat senzori de presione draci laci si toate sunt bune, am gasit niste coduri de eroare pt masina asta functie de ledurile care raman aprinse sau care palpaie... dar nu se regaseste nici un cod din lista in cazul meu.... la mine are 3 leduri in stanga pe verticala si 4 pe orizontala asociate cu butoanele... Doar ledul al doilea de sus in jos se aprinde si atat... bine, in afara de ledul de power.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări