Vizitator ninovc Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Buna ziua!Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un dump bun pentru masina de spalat Indesit WIA 110 EU (EEPROM SMD tip24C64) si daca are cineva si manualul service cu schema de la modulul electronic la aceasta masina automata.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Esti sigur ca'i memoria ?Cum se manifesta ? Link spre comentariu
Vizitator ninovc Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Pai doar ia apa si atat. Nu mai reactioneaza deloc dupa aia ... de nici o culoare... iar daca vreau sa golesc nici atat nu ma lasa. Deci ia apa si stop, moare de tot... am verificat senzori de presione draci laci si toate sunt bune, am gasit niste coduri de eroare pt masina asta functie de ledurile care raman aprinse sau care palpaie... dar nu se regaseste nici un cod din lista in cazul meu.... la mine are 3 leduri in stanga pe verticala si 4 pe orizontala asociate cu butoanele... Doar ledul al doilea de sus in jos se aprinde si atat... bine, in afara de ledul de power. Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Scrie o memorie noua cu asta,dar inainte de toate verifica periile pe colector. http://dump.elektroda.pl/download12446.html Link spre comentariu
Vizitator ninovc Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Scrie o memorie noua cu asta,dar inainte de toate verifica periile pe colector.http://dump.elektroda.pl/download12446.html tot pe elektroda am gasit dump si pentru wia 110 dar nu stiam sigur daca e bun sau nu, pt ca am mai scris vreo 3 dumpuri de pe alte siteuri si merge aiurea... WIE107 e acelasi dump cu WIA110?? multumesc! Link spre comentariu
Vizitator ninovc Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Nu ma poate ajuta nimeni cu nelamurirea mea??? Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Ai verificat periile(carbunii) ?Spune ce procesor are in ... dotare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum