Vizitator razvan32 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Buna ziua! Am un stick bluthu, dar nu m-l mai recunoaste laptopu, desi in alt calculator am incercat si merge perfect.Aveti idee despre ce este vorba? Va multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Va salut ! Eu zic ca sa incercati ori un maus ori un stick pe usb si daca le vede laptopul dvs,adunci inseamna ca este din cauza wind......dvs, nu este din cauza usb-urilor. Succes !! Link spre comentariu
Vizitator razvan32 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 am incercat si este asa ca dumneavoastra.eu intrebam daca imi puteti spune cum sa repar aceasta problema Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Buna seara ! Pai daca va merge mausul si cu stick-ul de memorie nu are nimic porturile usb. Eu cred ca este din wind......Dar apropo de cand nu va mai merge acel stick bluetooth pentru ca daca stiti de cand nu va mai merge,poate scapati de munca,adica de reinstalat wind.......din nou,eu asi zice sa incercati sa-i dati un restore la wind......cu cateva zile sau cu o saptamana.Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator razvan32 Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Problema rezolvata.Reinstalat windos, merge perfect acum cu o mica exceptie.cu cateva zile inainte sa fac aceasta reinstalare descarcasem de pe net varianta libera (60 zile) de office 2010.Dupa ce am reinstalat windos nu mai pot instala aceasta varianta (nici ceea veche descarcata acum cateva zile cu pinul aferent, nici daca descarc alta varianta cu pin nou), instaleaza si cand se apropie de final imi da eroare ceva de genul caz nu se poate instala pe acest computer.Astept sugestii! Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Va salut ! Ce wind.....folositi si nu in ultimul rand pe cati biti il aveti wind......adica cum ar fi 32 sau 64 biti.Astept !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum