Vizitator liwium Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Salutare! Am de realizat un proiect practic de licenta in care imi trebuie un Wattmetru de maxim 100w pentru a putea vizualiza si puterile mai mici. Am facut rost de un wattmetru dar e foarte mare, m-am gandit ca poate e vreo modalitate de al modifica si al face mai mic. (cele din comert sunt cam scumpe iar bugetul meu nu e asa mare) Daca ma poate ajuta cineva (in cazul in care e posibila aceasta modificare ) Am atasat cateva poze cu acesta,e mai vechi. Multumesc! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Acela este un megawattmetru care se foloseste in instalatiile trifazate si se foloseste cu 1 trafo de tensiune de masura alimentat la 6kv si in secundar o sa ai 100V, si un trafo de curent de masura care trece prin el un curent in primar de 400A si in secundar ai 5A si dupa ce au fost coborate valorile teniunii si ale curentului atunci este conectat wattmetrul in instalatie,si daca o sa-l modifici nu o sa pot sa il folosesti la o tensiune mai mare de 100V si un curent de 5A, mai mic nu ai cum sa-l faci. este un aparat electrodinamic cu intrefier si nu ai ce umbla in interiorul lui ca are piese sensibile care se pot deforma foarte usor,si nu le mai poti reface. Link spre comentariu
Vizitator liwium Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Deci e mai complicat decat credeam, credeam ca e mai simplu.Cred ca o sa dau comanda pe net de o priza de aceea cu wattmetru digital am vazut k e in jur de 90 lei. Iti multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Acest wattmetru pe care il detii se folosea in instalatiile de medie tensiune adica in cazul nostru in instalatii de 6kv, 400A, deci nu ai ce sa faci cu el si daca e modificat mai mult de 100V si 5A nu sa poti sa-l incarci,cel mai bine e cu o priza cum zici tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum