Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Orion sasiu xdk 190-07

bebe2010

Postări Recomandate

Buna searaNu va suparati,dar va dau un sfat cu privire la ICE1QS01,gasti circuite bune la o firma din Bucuresti,am facut comanda de 6 bucati si toate foarte bune probate pe TV ,si fuctioneaza bine ,si nu sunt STIFTURI. Cauta si veti gasi bune .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

10

• tehtronics

4

• dan cod

4

• bobo

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De unde sa stiu ca is stifturi. Eu am mai luat de la ei diferite componente si au fost ok. Care ma ajuta si pe mine cu un circuit sau o adresa de unde pot comanda.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

eu a m intalnit acest chasis k1 pe grundig,si tot asa gasisem circuite proaste in magazin,asa c a am pus o sursa ups001 fara probleme,parca nu a m mai pus firul verde,dar totusi nu mi aduc aminte s a fie probleme cu 400 si ceva de volti

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator adi2010

Buna seara,

Am acelasi televizor Orion xdk 190-07.

De 2 zile volumul se duce singur la maxim; ca si cum ar apasa cineva pe vol+ permanent. Ma poate ajuta cineva ? Ati mai intalnit aceasta problema ? Este posibil sa fi IC301 adica an5277 ?

P.S.Butoanele , atat cel de pe telecomanda cat si cel de pe tv nu sunt blocate pe vol+.

Va multumesc.

Link spre comentariu

nu sunt blocate mecanic , dar totusi cel mai probabil tot de la contactele tv provine defectul - scimbati-le pe toate sau cel putin scoteti-le de pe placa , de proba

Link spre comentariu
Vizitator adi2010

am dezactivat placa ce contine butoanele vol+ si vol- , am scos-o cu totul dar face la fel........iar telecomanda este fara baterii. Cred .... ca ar fi IC-ul sau undeva pe acolo....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

dupa cate a m vazut a ti spus ca a ti scos butoanele de vol,nu este deajuns,ori le scoate ti pe toate pe rand,asa v a pute ti da seama daca unul este defect,este deajuns ca unul din butoane sa faca figuri si sa va dea cu totul alta functie decat pe cea ce este montat,deci nu e neaparat musai daca pe ecran v a apare volum fara sa apasa ti vreo tasta sa fie cauza unul din butoanele de volum,la un pt90 a m gasit condesatori smd care provocau p_,la un tv lcd toshiba chassis beko care foloseste acelasi procesor ca a l dv dar cu alt continut,a m ajuns la concluzia ca procesorul a r fi defect,facea av si menu de nebun,dupa ce a m eliminat complet pinul keyboard ,sa speram ca dv ave ti noroc,si e doar partea de pusuri,deci dupa cum a zis si colegul nostru deslipi ti pinul sau firul ce duce la butoane

Link spre comentariu
Vizitator adi2010

Este o placa pe partea dreapta a tv-ului pe care se afla 4 butoane : 2 de volum + si - precum si cele 2 de schimbare a programului tv , P+ si P- . De la aceasta placa pleaca un cablu pamblica care intra intr-un slot pe placa mare a televizorului. Aceasta placa a fost scoasa impreuna cu o alta placa care contine ledul de power si senzorul de telecomanda. Cu aceste 2 placi scoase tv-ul tot se duce de nebun pe Vol + . In plus daca intri in meniul tv-ului, se duce automat pe + , la orice optiune care are ceva de setat + sau -. De exemplu m-a pus pacatul sa intru la culori, contrast etc. si le-a dat pe toate la maxim.De aceea inclin sa cred ca ar fi procesorul. Voi incerca sa gasesc pinul 54.Va voi tine la curent cu ce am facut.Va multumesc pentru sfaturi si va voi tine la curent cu ce am facut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări