gigi56 Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Buna searaNu va suparati,dar va dau un sfat cu privire la ICE1QS01,gasti circuite bune la o firma din Bucuresti,am facut comanda de 6 bucati si toate foarte bune probate pe TV ,si fuctioneaza bine ,si nu sunt STIFTURI. Cauta si veti gasi bune . Link spre comentariu
clony Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 De unde sa stiu ca is stifturi. Eu am mai luat de la ei diferite componente si au fost ok. Care ma ajuta si pe mine cu un circuit sau o adresa de unde pot comanda. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 O alta solutie ar fi inlocuirea cu UC3842, foarte usor de gasit si functional, dar cu modificari. Aveti aici modificarile pentru TV-ul Mitsubishi tc2010, dar ar trebui sa functioneze si in cazul dvs: http://www.4shared.com/rar/f9jTLWBd/TC2 ... DO_IC.html Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 eu a m intalnit acest chasis k1 pe grundig,si tot asa gasisem circuite proaste in magazin,asa c a am pus o sursa ups001 fara probleme,parca nu a m mai pus firul verde,dar totusi nu mi aduc aminte s a fie probleme cu 400 si ceva de volti Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Edit: ice1sq01 l-am luat de pe miva..rom sa fie stift sa pun altu?Ai PM. Link spre comentariu
Vizitator adi2010 Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Buna seara, Am acelasi televizor Orion xdk 190-07. De 2 zile volumul se duce singur la maxim; ca si cum ar apasa cineva pe vol+ permanent. Ma poate ajuta cineva ? Ati mai intalnit aceasta problema ? Este posibil sa fi IC301 adica an5277 ? P.S.Butoanele , atat cel de pe telecomanda cat si cel de pe tv nu sunt blocate pe vol+. Va multumesc. Link spre comentariu
naetv Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 nu sunt blocate mecanic , dar totusi cel mai probabil tot de la contactele tv provine defectul - scimbati-le pe toate sau cel putin scoteti-le de pe placa , de proba Link spre comentariu
Vizitator adi2010 Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 am dezactivat placa ce contine butoanele vol+ si vol- , am scos-o cu totul dar face la fel........iar telecomanda este fara baterii. Cred .... ca ar fi IC-ul sau undeva pe acolo.... Link spre comentariu
bobo Postat August 4, 2013 Partajează Postat August 4, 2013 daca aveti schema aparatului identificati pinul de tastatura al procesorului si il lasati in aer apoi verificati rezultatul. Link spre comentariu
Vizitator adi2010 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Intr-un final m-am apucat din nou de tv. Nu-mi dau seama care este pinul acela....Putin ajutor ..... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Urmati traseul de la tastatura spre procesor ...nu e complicat.Butoanele au pini la masa si la .....''firul cald'' care duce la procesor... Link spre comentariu
Vizitator adi2010 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 De la placa cu butoane, pleaca un cablu plat cu trei fire care se conecteaza pe placa principala printr-un soclu . Nu-mi dau seama care este. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 dupa cate a m vazut a ti spus ca a ti scos butoanele de vol,nu este deajuns,ori le scoate ti pe toate pe rand,asa v a pute ti da seama daca unul este defect,este deajuns ca unul din butoane sa faca figuri si sa va dea cu totul alta functie decat pe cea ce este montat,deci nu e neaparat musai daca pe ecran v a apare volum fara sa apasa ti vreo tasta sa fie cauza unul din butoanele de volum,la un pt90 a m gasit condesatori smd care provocau p_,la un tv lcd toshiba chassis beko care foloseste acelasi procesor ca a l dv dar cu alt continut,a m ajuns la concluzia ca procesorul a r fi defect,facea av si menu de nebun,dupa ce a m eliminat complet pinul keyboard ,sa speram ca dv ave ti noroc,si e doar partea de pusuri,deci dupa cum a zis si colegul nostru deslipi ti pinul sau firul ce duce la butoane Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 ce multifunctional este in tv?posibil pinul 54 dar trebuie sa comunicati seria procesorului. Link spre comentariu
Vizitator adi2010 Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Este o placa pe partea dreapta a tv-ului pe care se afla 4 butoane : 2 de volum + si - precum si cele 2 de schimbare a programului tv , P+ si P- . De la aceasta placa pleaca un cablu pamblica care intra intr-un slot pe placa mare a televizorului. Aceasta placa a fost scoasa impreuna cu o alta placa care contine ledul de power si senzorul de telecomanda. Cu aceste 2 placi scoase tv-ul tot se duce de nebun pe Vol + . In plus daca intri in meniul tv-ului, se duce automat pe + , la orice optiune care are ceva de setat + sau -. De exemplu m-a pus pacatul sa intru la culori, contrast etc. si le-a dat pe toate la maxim.De aceea inclin sa cred ca ar fi procesorul. Voi incerca sa gasesc pinul 54.Va voi tine la curent cu ce am facut.Va multumesc pentru sfaturi si va voi tine la curent cu ce am facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum