Extrem Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 SalutMomentan lucrez la un subwoofer activ si am vorbit azi cu domn care ma intreba unde mi-e dioda in boxa asta ?! Pana acuma nu mi-a spus nimeni ca un sub activ necesita si o dioda.Eu stiam ca dioda conduce curentu intr-un singur sens deci taie pe jumatate curentu alternativ :rolleyes: ce legatura are aia cu subu meu, nu inteleg :toimonster: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 isi bate joc de tine :rolleyes: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 7, 2006 Autor Partajează Postat Mai 7, 2006 Poate nu s-a gandit la ce a zis..si nu a vrut sa zica dioda Am vazut la unele sisteme ceva in forma unei bobine mari ..dar nu sunt bobine..mi-a zis cineva dar am uitat cum se numesc :| Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Poate nu s-a gandit la ce a zis..si nu a vrut sa zica dioda Am vazut la unele sisteme ceva in forma unei bobine mari ..dar nu sunt bobine..mi-a zis cineva dar am uitat cum se numesc :|probabil cai zice condensator :smt003 dar cand sa referit la dioda poate ca vrut sa zica mai multe chesti ori o punte redresoare pt curetul amplificatorului din sub poate ca a vrut sa zica de o bobina care elimina din inalte godknows ce a vrut sa zica :weedman: Link spre comentariu
one Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Daca lucrezi la un subwoofer activ presupun ca ii faci si un amplificator.Daca nu ai putut sa ii dai imediat replica respectivului, presupun ca nu esti prea sigur pe tine si de ceea ce trebuie sa contina un subwoofer.Domnul a facut "misto" de tine. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 sau o fi vorbit de celebra "diodă antiprost".la curenţii ceruţi de difuzoarele de calitate... care au şi un preţ pe măsură mai că s-ar justifica :weedman: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 11, 2006 Autor Partajează Postat Mai 11, 2006 Daca lucrezi la un subwoofer activ presupun ca ii faci si un amplificator.Daca nu ai putut sa ii dai imediat replica respectivului, presupun ca nu esti prea sigur pe tine si de ceea ce trebuie sa contina un subwoofer.Domnul a facut "misto" de tineNu m-ati inteles...Deci..el mi-a spus ca imi trebuie o dioda MARE.I-am spus ca am dioda pe sursa..dar mi-a spus ca mai trebuie una separata pentru difuzor :rolleyes:El mi-a aratat ca imi tre dioda de marimea unui condensator de 10000 micro...Poate s-a incurcat omu si nu dioda vroia sa zica... :smt017 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 eu zic ca habar nu avea de lectronica sau a facut misto de tine. Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 12, 2006 Autor Partajează Postat Mai 12, 2006 Am clarificat situatia...a fost vorba despre dioda de pe sursa.. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 aha , aia din dreapta banuiesc Link spre comentariu
Bala Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Am clarificat situatia...a fost vorba despre dioda de pe sursa..Dioda de pe sursa ? :rolleyes: Una ??? Nu ai mai multe ? Unde e mai exact ? Pe mine unu m-ai facut curios... hmmmm :smt017 Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 14, 2006 Autor Partajează Postat Mai 14, 2006 Sunt 4 diode legate in punte... Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 subwoofer activ cu redresare monoalternanta lool :rolleyes: :axe: presupun ca ar trebui cond de 1F :snakeman: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 14, 2006 Autor Partajează Postat Mai 14, 2006 ubwoofer activ cu redresare monoalternanta lool presupun ca ar trebui cond de 1F lol tre 10k micro omu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum