Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

SalutMomentan lucrez la un subwoofer activ si am vorbit azi cu domn care ma intreba unde mi-e dioda in boxa asta ?! Pana acuma nu mi-a spus nimeni ca un sub activ necesita si o dioda.Eu stiam ca dioda conduce curentu intr-un singur sens deci taie pe jumatate curentu alternativ :rolleyes: ce legatura are aia cu subu meu, nu inteleg :toimonster:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

6

• adi_0106

1

• one

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Poate nu s-a gandit la ce a zis..si nu a vrut sa zica dioda Am vazut la unele sisteme ceva in forma unei bobine mari ..dar nu sunt bobine..mi-a zis cineva dar am uitat cum se numesc :|

Link spre comentariu
Vizitator AdiTm

Poate nu s-a gandit la ce a zis..si nu a vrut sa zica dioda Am vazut la unele sisteme ceva in forma unei bobine mari ..dar nu sunt bobine..mi-a zis cineva dar am uitat cum se numesc :|

probabil cai zice condensator :smt003 dar cand sa referit la dioda poate ca vrut sa zica mai multe chesti ori o punte redresoare pt curetul amplificatorului din sub poate ca a vrut sa zica de o bobina care elimina din inalte godknows ce a vrut sa zica :weedman:
Link spre comentariu

Daca lucrezi la un subwoofer activ presupun ca ii faci si un amplificator.Daca nu ai putut sa ii dai imediat replica respectivului, presupun ca nu esti prea sigur pe tine si de ceea ce trebuie sa contina un subwoofer.Domnul a facut "misto" de tine.

Link spre comentariu

sau o fi vorbit de celebra "diodă antiprost".la curenţii ceruţi de difuzoarele de calitate... care au şi un preţ pe măsură mai că s-ar justifica :weedman:

Link spre comentariu

Daca lucrezi la un subwoofer activ presupun ca ii faci si un amplificator.Daca nu ai putut sa ii dai imediat replica respectivului, presupun ca nu esti prea sigur pe tine si de ceea ce trebuie sa contina un subwoofer.Domnul a facut "misto" de tine

Nu m-ati inteles...Deci..el mi-a spus ca imi trebuie o dioda MARE.I-am spus ca am dioda pe sursa..dar mi-a spus ca mai trebuie una separata pentru difuzor :rolleyes:El mi-a aratat ca imi tre dioda de marimea unui condensator de 10000 micro...Poate s-a incurcat omu si nu dioda vroia sa zica... :smt017
Link spre comentariu

Am clarificat situatia...a fost vorba despre dioda de pe sursa..

Dioda de pe sursa ? :rolleyes: Una ??? Nu ai mai multe ? Unde e mai exact ? Pe mine unu m-ai facut curios... hmmmm :smt017
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări