tiovidiu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Am o rugaminte unde gasesc si eu un program care sa trimita spamuri la o anumita adresa de mai multe ori pe zi ? Primesc mereu mesaje de la o firma prin care tot imi trimite mesaje sa cumpar baze de date cu e-mailuri. Toate metodele incercate de mine nu au avut succes: dezabonare, mesaje de raspuns cu injuraturi la adresa lor daca mai trimit mesaje, amenintari, etc. Acum as vrea sa-i bombardez si eu cu mesaje, poate se invata minte. Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 din pacate un astfel de software nu exista. Si chiar daca ar exista, pe ce adresa le trimiti ? Si eu primesc o groaza de spam-uri de la diversi, iar adresa nu o poti vedea, (ceva de genul khfkshcsdkcvnijwecdocm,[email protected]), mai mult, se trimit prin proxy.Daca ai insa adresa (care repet, poate parea valabila, dar de fapt nu e) incearca cu un client de e-mail. sa ii faci un schedule sa trimita un mail-spam compus de tine la diverse ore si cu o anumita frecventa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Încearcă aşa: - intri pe adresa ta de mail - options (1) - mail options - blocked addresses (2) - add an address > introduci adresa celui care te deranjează, apoi îi dai add (3) Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 E buna solutia, dar temporar. Deoarece o sa trimita de pe alta adresa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Cei care se ocupă de spam, folosesc adrese de email create special pentru spam, un eventual contraatac nu îi deranjează cu nimic...Software pentru a face spam există, dar nu free. Majoritatea softurilor "create în acest scop" şi care se găsesc free sunt keyloggere, deci atenţie !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum