nicul Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 As avea ocazia sa cumpar jucaria asta. nu e chiar spiridus, dar lucreaza tot cu pulsuri de joasa frecventa. Nu cunosc alte persoane care sa-mi dea vreun feedback pozitiv sau negativ, adica merge , e bun la ceva, sau e frectie pe picior de lemn. Ceva pareri ar fi binevenite. Aparatul e in lincul de mai jos (sper sa mearga) http://paintech.s3.amazonaws.com/pdf/Ul ... Manual.pdf Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 TENSul nu lucreaza cu unde electromagnetice ci lucreaza cu,curenti aplicati in diferite zone.Aparatul este ok daca respecta specificatiile din manual.Intrebuintarile sunt multiple.Parerea mea ca merita luat.Apropo cat este pretul?Este in tara sau de afara? Link spre comentariu
nicul Postat Iunie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2012 pretul e 60 de parai. o sa cer amanunte vineri la nenea doctor sa vad ce face ?da, trebuie sa fie cu curenti ca are niste paduri care se pun pe piele, se vede in manual, ma gandeam ca sunt tot pulsuri de joasa frecventa cand ziceam de spiridus.bun, e dragut ca aparat, mic, compact, ecran, tastatura, destul de greu sa-l faci la fel in regim de amator. probabil ca padurile alea intra la consumabile si atunci cheltuielile de exploatare vor creste. Link spre comentariu
blazeu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Da, padurile sunt consumabile si din text inteleg ca sunt chiar foarte rapid consumabile.E interesant, eu am un aparat de electrostimulare care insa cere aplicarea unui gel conductor pe padurile lui (care sunt amplasate sub un fel de centura); acest gel e consumabilul.60 parai (dolari?)= aprox 210 ron?Nu ne-ai spus daca e in magazin (tehnica medicala?) sau comandat pe net de cine stie unde (se pot adauga costuri de coletarie uneori destul de semnificative).Sigur ca in regim de amator NU e realizabil. "Nucleul" e un oscilator care comanda un tranzistor de (medie) putere, care ataca un trafo ridicator; fiind 2 canale, partea de putere e de 2 ori (nu e specificat daca exista vreun defazaj intre cele 2 canale). Restul sunt "floricele" (temporizatorul, acele "programe" presetate, etc).Un asemenea aparat (nucleul oscilator-amplificator-trafo-reglaj amplitudine) a fost publicat printr-un Tehnium prin anii '90, doar ca se alimenta la 6 sau 9 volti, oscilatorul fiind construit cu 555 (care functioneaza cu minim 4,5 volti). Poate ar fi util (daca e posibil) sa faceti un test cu un aparat imprumutat, ca din brosura rezulta ca efectul nu e garantat.Sanatate!PS Spiridusul nu era cu camp magnetic? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Ba da spiridusul este cu camp magnetic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum