Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre TENS Ultima 20

nicul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicul

2

• dan cod

2

• blazeu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

TENSul nu lucreaza cu unde electromagnetice ci lucreaza cu,curenti aplicati in diferite zone.Aparatul este ok daca respecta specificatiile din manual.Intrebuintarile sunt multiple.Parerea mea ca merita luat.Apropo cat este pretul?Este in tara sau de afara?

Link spre comentariu

pretul e 60 de parai. o sa cer amanunte vineri la nenea doctor sa vad ce face ?da, trebuie sa fie cu curenti ca are niste paduri care se pun pe piele, se vede in manual, ma gandeam ca sunt tot pulsuri de joasa frecventa cand ziceam de spiridus.bun, e dragut ca aparat, mic, compact, ecran, tastatura, destul de greu sa-l faci la fel in regim de amator. probabil ca padurile alea intra la consumabile si atunci cheltuielile de exploatare vor creste.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da, padurile sunt consumabile si din text inteleg ca sunt chiar foarte rapid consumabile.E interesant, eu am un aparat de electrostimulare care insa cere aplicarea unui gel conductor pe padurile lui (care sunt amplasate sub un fel de centura); acest gel e consumabilul.60 parai (dolari?)= aprox 210 ron?Nu ne-ai spus daca e in magazin (tehnica medicala?) sau comandat pe net de cine stie unde (se pot adauga costuri de coletarie uneori destul de semnificative).Sigur ca in regim de amator NU e realizabil. "Nucleul" e un oscilator care comanda un tranzistor de (medie) putere, care ataca un trafo ridicator; fiind 2 canale, partea de putere e de 2 ori (nu e specificat daca exista vreun defazaj intre cele 2 canale). Restul sunt "floricele" (temporizatorul, acele "programe" presetate, etc).Un asemenea aparat (nucleul oscilator-amplificator-trafo-reglaj amplitudine) a fost publicat printr-un Tehnium prin anii '90, doar ca se alimenta la 6 sau 9 volti, oscilatorul fiind construit cu 555 (care functioneaza cu minim 4,5 volti). Poate ar fi util (daca e posibil) sa faceti un test cu un aparat imprumutat, ca din brosura rezulta ca efectul nu e garantat.Sanatate!PS Spiridusul nu era cu camp magnetic?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări