Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer activ - de la 0

Vizitator piro

Postări Recomandate

Vizitator piro

Sal, as vrea sa-mi fac si eu un subwoofer activ de putere mai mica... bugetul meu este de 150RON. Dak a facut cineva pe aici un subwoofer care se incadreaza in suma asta, sau e cineva care se pricepe il rog sa ma ajute.. :prayer: Vreau sa stiu ce dif. sa folosesc, ce filtru si amplificarea...si dak stie cineva vre-un magazin in iasi de unde pot lua pal.. si cam cat de gros sa fie... Multumesc! :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sal, as vrea sa-mi fac si eu un subwoofer activ de putere mai mica... bugetul meu este de 150RON. Dak a facut cineva pe aici un subwoofer care se incadreaza in suma asta, sau e cineva care se pricepe il rog sa ma ajute.. :prayer: Vreau sa stiu ce dif. sa folosesc, ce filtru si amplificarea...si dak stie cineva vre-un magazin in iasi de unde pot lua pal.. si cam cat de gros sa fie... Multumesc! :smt003

sa incepem cu inceputul:cu 150 RON nu cred ca o sa faci mare branza - is cam putini banidaca e sa punem numai un difuzor de la KON si sa fie de vreo 25 cm - deja ai ramas fara jumatate din baniapoi mai pui PAL - sa zicem ca aici e mai usor - mergi la Dedeman pe Potiers si e 400.000 coala - de acolo te orientezi tu cu taiatul si transportulcand trecem la capitolul amplificare - deja banii nu mai sunt ......... o posibilitate ar fi sa folosesti un integrat auto (12V) si sa pui si un traf (in caz ca ai pe acasa - sau o sursa de PC luata din talcioc cu 100.000)concluzia finala este ca nu ajung banii :(
Link spre comentariu
Vizitator piro

am zis k vreau putere mica... sa zicem k subwooferu sa iasa pana in 100w rms... crek si 50 ar fi de ajuns.. vreau sa-l pun cu 2 boxe de 15 fiecare.. sa completeze bass-ul :d

Link spre comentariu

am zis k vreau putere mica... sa zicem k subwooferu sa iasa pana in 100w rms... crek si 50 ar fi de ajuns.. vreau sa-l pun cu 2 boxe de 15 fiecare.. sa completeze bass-ul :d

daca ar fi sa il faci de 100 W RMS - numai amplificarea te costa 1 mil. (in caz ca trebuie sa cumperi amplif, traf, radiator si filtraj + redresare)si apoi ramane problema cu difuzorul - de la KON ... nu prea ai ce sa iei - posibil un 200 lpp sa te "salveze" dar nu scoti prea mult bass din el + ca nu prea "ii place" puterea peste 50 Weu raman la optiunea cu ampliful auto + sursa de PC ..... iar din restul banilor sa cumperi diful si sa faci cutia :smt006
Link spre comentariu
Vizitator piro

mda... :smt089 subwoofere active nu prea am gasit de cumparat... erau doar auto... si nush cum se aud in casa... stie cineva la ce magazin din IASI pot gasi subwoofere active de casa? dar sa fie pana in 2 mil...

Link spre comentariu

mda... :smt089 subwoofere active nu prea am gasit de cumparat...

la KON in iasi ai cautat ?? pe site au ceva cu dif de 10" amplificat - 2.490 mil si ..... e auto

Posted Image

erau doar auto... si nush cum se aud in casa...

cum sa se auda ?? se aud bine

problema este alimentarea ..... unde iti trebuie o sursa de 12 V si multi A ... si iar revin la o sursa de PC de putere marisoara

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări