Vizitator Marian Teodor Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Vreau si eu filtru care se potriveste pentru difuzorul ew10-ep si comp25 Link spre comentariu
Vizitator Marian Teodor Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 nu stie nimeni ce filtru s-ar potrivi!! Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Filtru nu se potriveste, se face in mod particular pentru fiecare boxa. Am zis boxa si nu difuzor, pentru ca acelasi difuzor in alta boxa va avea in mod obligatoriu alt filtru. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Poţi lua dyfp-20 de preferat, dacă nu, dyfp-62, sau dacă nu ai multa putere poţi pune şi dyfp-12. Filtru se face în particular când eşti audiofil, când eşti avansat şi ai bani şi îndemânare. Când eşti începător iei un filtru gata făcut şi aia e. Te mai joci tu dintr-un egalizator, un soft ceva, dacă sună înaltele prea tare. Link spre comentariu
Vizitator Marian Teodor Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 ok va multumesc pt raspuns am sa vad ce pot face :! Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Poţi lua dyfp-20 de preferat, dacă nu, dyfp-62, sau dacă nu ai multa putere poţi pune şi dyfp-12. Filtru se face în particular când eşti audiofil, când eşti avansat şi ai bani şi îndemânare. Când eşti începător iei un filtru gata făcut şi aia e. Te mai joci tu dintr-un egalizator, un soft ceva, dacă sună înaltele prea tare.Exact asta e mentalitatea care nu lasa tara asta sa se ridice din mediocritate.Batem pasu pe loc nu stim de ce sau eventoal dam vina pe altii.Chiar si cu difuzoare de calitate indoielnica se poate obtine ceva, cat de cat.Dar trebuie sa ne dam silinta putin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum