bumsound Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Daca nu are ce cauta aici se poate sterge si imi cer scuze. Ma gandeam ca poate vrea cineva sa vada un test al acestor Led-uri si "in natura" nu doar pe hartie.Numai bine.jfIPk7eSGQ8 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Interesant test ,abordarea mea a fost alta ...6 leduri sub o lupa. Link spre comentariu
bumsound Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 da... stiu... da cum ai reusit sa lipesti ledurile pe chestia aia factuta de tine numa tu stii ma gandeam sa cumpar 4 leduri lipite pe radiator de 1x1cm si sa le prind unu langa altu, apoi sa le montez intr-un reflector de 7 cm diametru de pe dealextreme, dar m-am luat cu altele si am abandonat pt moment Link spre comentariu
Vizitator pumpiciumpi Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 In ce temperatura stau? Link spre comentariu
bumsound Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 Nu am cu ce masura. Mai tare s-au incalzit acumulatorii... iar cel mai putin alea mici cu cercuri rosii ca au radiator mai mare. Link spre comentariu
nicul Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 arata beton, dar nu m-am prins ce e chestia dintre leduri, ca nu are nici un fir conectat. e cumva bateria de back-up? Link spre comentariu
bumsound Postat Iunie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2012 nu imi trebuia un distantier intre lampile alea mari si nu aveam ce sa pun altceva... Link spre comentariu
Vizitator pumpiciumpi Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Cum adica s-au incalzit acumulatorii? Sunt amator in domeniu, dar T creste la incarcare in functie de tipul elementului si la descarcari excesive. Ce temperatura ai pe ei? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 T creste odata cu curentul,atat la incarcare cat si la descarcare. Si cum curentul se situeaza in zona amperilor,incalzirea e normala Link spre comentariu
cipry Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 o intrebare referitoare la acest led.daca am inteles eu bine pt alimentarea lui e nevoie de o sursa de curent constant la 2000ma si o tensiune de 3.2v.problema e ca nu prea am gasit o schema pt o sursa de genul,are cine un link? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Sursa de curent constant limiteaza tensiunea .Despre ce sursa e vorba -in comutatie sau liniara? Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 o intrebare referitoare la acest led.daca am inteles eu bine pt alimentarea lui e nevoie de o sursa de curent constant la 2000ma si o tensiune de 3.2v.problema e ca nu prea am gasit o schema pt o sursa de genul,are cine un link?Exista multe scheme de sursa de curent constant;alegerea acesteia se face pt un randament cat mai bun.De la ce tensiune vrei sa alimentezi ledul?3,7V 12V,etc... Link spre comentariu
cipry Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 cred ca e mai simplu sa spun ce am de gand per ansamblu.vreau sa fac iluminarea unei camere cu 6 leduri cree xm-l t6.ma gandeam la lm 2596adj,un modul la 2 leduri inseriate.cele 3 module sa fie alimentate de la 12v (sursa de pc) Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 La o sursa de calculator merg 3 leduri serie la randul lor inseriate cu o scc din 2 tranzistori .LM2596 cum ai de gand sa-l configurezi ca scc ,cu tranzistor sau operational? Link spre comentariu
cipry Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 http://www.schematics.ro/Projects/LedLighting3.aspx ma gandeam la aceasta schema destul de simpla desi schema data aici mi se pare mai buna viewtopic.php?f=66&t=126697&start=60 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum