Vizitator highboy Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 stie cineva din bucuresti de unde pot cumpara pal si mocheta,cat costa palul si unde il pot taia? Link spre comentariu
exxu Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 Langa Cora lujerului exista un depozit de Pal ce face si debitare.Pretul unei foi: 106 RON. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 mai e unu prin aparatorii patriei foaia de 2 metri si ceva x 3 metri si ceva e 750.000 le si taie la ce marimi vrei tu.....cat despre mocheta banuiesc ca poti gasi la orice magazin de mochete.... Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 mai e unu prin aparatorii patriei foaia de 2 metri si ceva x 3 metri si ceva e 750.000 le si taie la ce marimi vrei tu.....cat despre mocheta banuiesc ca poti gasi la orice magazin de mochete....si trebuie sa cumpar toata foaia sau pot sa iau doar cat am nevoie? :weedman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Din cate am auzit eu, iti taie si cat ai nevoie...dar nu stiu sigur. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 pal mai pricep, dar mocheta ce treabă are cu incintele?? :rolleyes: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 lol...poate omu vrea sa imbrace boxele in mocheta..am eu un subwoofer imbracat si arata misto.... Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 pal mai pricep, dar mocheta ce treabă are cu incintele?? :rolleyes:de obicei incintele home-made se imbraca in mocheta cu toate ca am auzit ca normal s-ar folosi alt material asemanator mochetei Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 pe-afară sau pe dinăuntru??am apucat nişte boxe home made, de acum 100 de ani... înăuntru, era plin de bucăţele de burete îndesat la greu, cu genunchiul :rolleyes: altele le-am văzut tapetate, pe interior, tot cu burete de plastic.sau cofrag de ouă, sau polistiren, foaie sau bucăţi lipite, de diverse forme, sau chiar mochete (tocmai de-aia şi întreb)...pe-afară, în afară de furnirul clasic, sau mai nou, autocolant... n-am avut ocazia... Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 pe afara mocheta si in interior burete sau alt material ... nu mai stiu cum se numeste :P Link spre comentariu
unGuru Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 @MifTy, tu te cam arunci asupra (tuturor) subiectelor de pe forum fara sa ai habar (in majoritatea cazurilor) despre ce se discuta.. deja, dupa o zi de la inregistrare, i-ai intrecut (ca numar de post-uri) pe unii cu ani buni in spate (de prezenta pe acest forum)! :toimonster: Sfatul meu este sa te mai temperezi, ca nu se lasa cu premii pentru logoree.. singurul "efect" este ca induci in eroare userii mai naivi sau obosesti privirea celor care au cit de cit habar dar tre sa citeasca si post-urile tale in cautarea "adevarului".. :goodman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 adevarul in ceruri este :sex: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 @MifTy, tu te cam arunci asupra (tuturor) subiectelor de pe forum fara sa ai habar (in majoritatea cazurilor) despre ce se discuta.. deja, dupa o zi de la inregistrare, i-ai intrecut (ca numar de post-uri) pe unii cu ani buni in spate (de prezenta pe acest forum)! :toimonster: Sfatul meu este sa te mai temperezi, ca nu se lasa cu premii pentru logoree.. singurul "efect" este ca induci in eroare userii mai naivi sau obosesti privirea celor care au cit de cit habar dar tre sa citeasca si post-urile tale in cautarea "adevarului".. :goodman:în 5 ani de pauză presupun că s-au schimbat multe lucruri.întrebările mele au ca scop să-mi fac idee cam cât mai e valabil din ce ştiam eu...singurele lucruri cât de cât la zi, în ceea ce mă priveşte sunt cele legate de calculatoare... în rest, deja mi-am dat seama că tre' să fac drum la un curs de "knowledge refresh" :Ddacă v-am călcat cumva pe nervi, scuze.şi logoreea e naturală la mine şi... până m-am inregistrat, am citit mai tot forumul... mi-a luat cam 3-4 zile (am eu damblaua asta...).de asemenea, acolo unde chiar nu mi-am dat nici o părere, la capitolele cu pricina sunt chiar tufă de veneţia... deci tac... cu poftă!! Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 total off-topic dar .... c mai conteaza :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum