Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema E-0704

Vizitator vasile_cos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• MifTy

2

• leoncris

2

• SOLDAN CONSTANTIN

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vasile_cos

Buna ziua.Tehnium 9 din 2000 l-am gasit dar, 10 din 2000 nu.Numarul 9 contine generalitati.In concluzie problema inca exista.Astept schema daca o are cineva.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator vasile_cos

Pentru ... inductante

Aceasta este o schema de punte de masura dar, pe mine ma intereseaza schema puntii de masura IEMI E-0704.Multumesc , dar astept daca are cineva schema puntii de masura industriale IEMI E-0704 .
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Adica ce amanunte?schema?la 0704M exista schema complecta.Pe mine ma intereseaza datele trafului daca cineva are una si are bunavointa sa imi masoare cat scot secuundarele.

Link spre comentariu

întrebam de amănunte vizavi de schema de punte atașată de leoncris! :Dde pildă mi-e neclar care dintre cele 3 potențiometre e cel de echilibrare a punții... nu e foarte important: deja m-am apucat s-o pun pe breadboard...(mă zgârie pe ochi miniacometrul ăla cu 0 la mijlocul scalei, cum stă degeaba în sertar, și zic să-i găsesc o utilizare!...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări