Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ML1610 sau Lexmark E323

wolf

Postări Recomandate

Intentionez sa imi cumpar o imprimanta laser si nu stiu ce sa aleg dintre Samsung ML1610 si Lexmark E323, poate ma ajutati voi cu niste sfaturi :prayer: ce ma intereseaza este sa stiu cum sta treaba cu consumabilele ??? ( am inteles ca lexmarkul ar avea un "chip" pe cartusul de toner si ca tre schimbat la reumplere ??? ) Ajutati-ma !!!!!!!! :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wolf

3

• paul

2

• luc

1

Top autori în acest subiect

Ai grija cu Samsung-ul, a fost un post aici si se plingea amicul ca nu e consistent negrul. Depinde pentru la vrei sa o folosesti. Pe hrtie stiu ca merge destul de bine dar daca vrei sa faci cu ea circuite imprimate, eu te sfatuiesc sa alegi HP-1022. E adevarat ca este mai scumpa dar este net superioara. Eu sunt pur si simplu incintat de ea !!!!Lexmark-ul nu il cunosc.

Link spre comentariu

Da... am uitat sa mentionez.....vreau sa o folosesc pt circuite imprimate, pina acum am folosit una cu cerneala dar te rupe la consumabile asa ca vreau "laser" :partyman:

Link spre comentariu

Banuian ca vrei sa faci circuite. Stiu ca nu e usor cu banii dar eu te sfatuiesc sa faci un efort financiar si sa-ti iei o imprimanta HP-1022. Scoate pe folie transparenta exccelent cablaje de 0,2mm. Spun 0,2 pentru ca asta stiu din practica. Si eu am lucrat mai demult tot cu DeskJet si avem mereu probleme cu cablajele. Nu puteam cobori cu grosimea raseelor mai jos de 0,4 mm.Oricum tu hotaresti.Succes !

Link spre comentariu

Inca o intrebare pt cunoscatori legat de Lexmark E 232 .......se vb de un microcip care se gaseste pe carcasa tonerului si care se schimba la reumplere , are cineva idee ce poate sa fie ???? ce fel de integrat este,

Sau poate are cineva o asemenea imprimanta si ma poate ajuta cu niste detalii........ mentionez ca intentionez sa imi cumpar una !!! :partyman:

Link spre comentariu

sfat de la stan patitu:am doua imprimante una laser si una inkjet.daca vrei sa faci cablaje imprimate nu iti lua laser...prietenii stiu de ce.. mergi pe cerneala care face treaba sigurametoda aleasa tehnica foto..investitii 60miilei rol

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări