Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multifunctionala hp

Vizitator iosifff

Postări Recomandate

Vizitator iosifff

am un cartus cumparat de vreo 6 luni,nu prea l-am folosit,iar acum cand am vrut sa trag ceva la imprimanta imi scrie bine doar primele randuri iar apooi imi scrie sters..care ar putea fi cauza?multifunctionala hp f2180

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• seby19www

1

• Spammer

1

• leoncris

1

• AlexDima

1

Top autori în acest subiect

Dai o curatare din soft a capetelor de printare. Este posibil sa fi prins aer la baza cartusului sau sa se fi uscat.Este bine sa printezi cel odata la 1-2 saptamani sa nu se usuce.

Link spre comentariu

Dai o curatare din soft a capetelor de printare. Este posibil sa fi prins aer la baza cartusului sau sa se fi uscat.Este bine sa printezi cel odata la 1-2 saptamani sa nu se usuce.

Daca scoate dungi la imprimare, s-au uscat duzele... se curata cu putin alcool izopropilic pe duze sau va duceti la un centru de calculatoare si le spuneti sa va reumple cartusul si sa va faca si o curatire.... nu costa mai mult de 15-20 de lei cu totul.
Link spre comentariu

eu curat pixelii de la cartus cu apa calduta la robinet, fac asta de foarte mult timp cand se usuca, nu are nici un fel de problema, iar daca nu se curata si nu scrie pe foaie, sau scrie aiurea, suflu un pic pe gaura pe unde se baga tus pana curge 1 picatura 2 de cerneala...sa se ude canalele de la pixeli, si sa scrie asa cum trebuie, totusi nu e recomandat cu apa :d faci ce vrei, eu ti-am spus cum il fac! Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări