Vizitator tyc Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Sa-l caut dar si tu poti face acelasi lucru!Sa vedem care-l gaseste primul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 http://labkit.ru/html/power_supply_shm?id=219 Link spre comentariu
mihai1979 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 multam! fir-ar sa fie te-am deranjat degeaba! am si schema salvata dar ... nu imi mai aduceam aminte treaba mai nasoala e ca nu am ci-ul respectiv. un uc 3843 nu merge sa comande cei doi tranzistori ?? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Nu . ............. Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Pot sa spun ca am realizat schema rusului si e beton...la un einhell incape perfect si tine la curent si turatie foarte bine.Singura modificare un zener de 15v pe pinul 1 (am folosit IR21531)nu am gasit altceva , a si 33 ohmi pe intrarile LO si HO.Montaj ce se poate face imediat si merita ,doritorilor amanunte pe PM. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Pot sa spun ca am realizat schema rusului si e beton...la un einhell incape perfect si tine la curent si turatie foarte bine.Singura modificare un zener de 15v pe pinul 1 (am folosit IR21531)nu am gasit altceva , a si 33 ohmi pe intrarile LO si HO.Montaj ce se poate face imediat si merita ,doritorilor amanunte pe PM.Ai incercat sa ii faci un scurt rapid, sar mosfetii?Vad ca n-are nici un fel de protectie la supracurent Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Inseriezi cu traful primarul unui traf de curent si secundarul inhiba oscilatia (pin 3) peste un anumit curent de sarcina . Sau limitarea tensiunii in unele cazuri . http://www.trifolium.de/netzteil/kap10.html Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 LA MULTI ANI tuturor forumistilor in primul rand,asa este nu are protectie, scema aceea nemteasca m-a costat vre-o 3 randuride IRF 840...vreau sa realizez protectia de la Yamaha 5000cred( nu stiu bine modelul).Dar pt. ca nu lucrez cu ea intensivva merge bine. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Aia are stabilizare de tensiune nu protectie la curent (in cazul unui scurt creste curentul ) .Pt protectia la scurt se inhiba oscilatia cu un traf de curent.Normal merge bine ,chestia cu opto e pt variatia mare a tensiunii de retea dar se poate adauga in paralel si un traductor de curent care sa-i ia piuitul din prima. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 OFF: poate cineva sa completeze schema rusului cu protectie si eventual o tensiune de iesire de 20 - 24 volti? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 http://obrazki.elektroda.pl/4458353800_1292545604.jpg de inspiratie ,358 poti sa-l inlocuiesti cu unul mai rapid . Tensiunea de iesire o stabilesti din numarul de spire . De asemenea poti sa folosesti un transformator de curent 1:100 si comanda direct pe tranzistor . Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Am folosit in aceasta seara la foc continuu bormasinasi in afara faptului ca s-a incalzit ,dar nu exagerat,a mers perfect (am asmblat o boxa...).Cred ca protectia este inutilamai ales ca viteza de raspuns a IR2153 este slaba...mai bine ar merge la IR21531....parerea mea.... Link spre comentariu
mac640 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Pot sa spun ca am realizat schema rusului si e beton...la un einhell incape perfect si tine la curent si turatie foarte bine.Singura modificare un zener de 15v pe pinul 1 (am folosit IR21531)nu am gasit altceva , a si 33 ohmi pe intrarile LO si HO.Montaj ce se poate face imediat si merita ,doritorilor amanunte pe PM.Sunt fascinat de ideea de a folosii bormasina de la o asemenea sursa(fara sa mai fiu nevoit sa car acumulatorul auto)Eu nu ma pricep la electronica,dar cunosc pe cineva care ma poate ajuta putin,dar trebuie sa-i pun totul la dispozitie de asta indraznesc sa te rog sa-mi dai o lista explicita cu piesele de care am nevoie pentru schema respectiva cit se poate de clarex-dioda1n145..-4buccircuit integrat-xxx-1buctraful am inteles ca este din sursa pc montajul are nevoie de ventilataor?(ma gindesc cum as putea sa-l montez in cutia in care au fost acumulatoriiAm nevoie de lista detailata sa ma pot intelege cu aia de la magazin sa le pot spune ce dorescmultumesc anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Acumulator auto Poti folosi acumulatori pt UPS/alarme de 4-7Ah la 12V, cu aceleasi fireSau poti cumpara din comert o sursa de 12V/5-8A, in comutatie (la bazar gasesti la preturi avantajoase) Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Pentru o masina de insurubat la 12v, nu ar merge un transformator electronic de halogen12v/100w, la care sa adaugam o punte de 20A si condensatori de filtraj,ar functiona? totusi ar fi destul de ieftin tinand cont de pretul transformatorului care nu depaseste 20 lei..si este si foarte usor.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum